ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ από την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

0
455

Σε συνέχεια της προχθεσινής συζήτησης Επίκαιρης Επερώτησης 54 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία κατατέθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Μεσσηνίας και τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, αποστέλλεται βίντεο για την μη  αξιοποίηση του ΕΣΠΑ από την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των υγειονομικών, οικονομικών και κοινωνικών συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η Ελληνική κοινωνία θέλει να μάθει γιατί τo ΕΣΥ παραμένει ανοχύρωτο, τα σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο από κρούσματα κορωνοϊού και  οι  πολίτες στοιβάζονται καθημερινά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ η κυβέρνηση είχε στη διάθεσή της  7,5 δισ. από το ΕΣΠΑ τον Απρίλη, για να χρηματοδοτήσει κάθε δράση αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας»…τόνισε στη χθεσινή συζήτηση ο Αλ. Χαρίτσης.

«Και κυρίως,  τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα ώστε να αντιμετωπίσουμε το 2ο κύμα της πανδημίας με τις λιγότερες δυνατές απώλειες στην υγεία και στην οικονομία».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here