Εντυπωσιασμένος από την Κατάντια των Ελλήνων ο Μητσοτάκης που ο ίδιος προκάλεσε.

0
242

Εντελώς απαθής ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα που βιώνει ο Ελληνικός λαός.

Ο Πρωθυπουργός μιλώντας για το Fuel Pass 2, χαρακτήρισε «εντυπωσιακή» την ανταπόκριση του κόσμου στις αιτήσεις προκειμένου να λάβει το πενιχρό επίδομα καυσίμων που μοιράζει η Κυβέρνηση (αρνούμενη να μειώσει τους φόρους) και σημείωσε χαμογελώντας φαρδιά πλατιά ότι πάνω από 100 άνθρωποι έκαναν αίτηση κάθε δευτερόλεπτο.

«Η ανταπόκριση των πολιτών είναι εντυπωσιακή. Υπήρξαν ώρες της ημέρας το τελευταίο διήμερο που είχαμε παραπάνω από 100 αιτήσεις το δευτερόλεπτο και αυτό πιστοποιεί ότι υπάρχει ανάγκη στήριξης των πολιτών σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κόστος ζωής, εν προκειμένω με το κόστος των καυσίμων. Από την άλλη»…είπε χθες λίγο πριν ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο Αργοστόλι.

Η εικόνα ενός Πρωθυπουργού να χαμογελάει και να πανηγυρίζει που οι πολίτες της χώρας που κυβερνά τρέχουν να κάνουν αίτηση για τα ψίχουλα που μοιράζει, καταλήγοντας μάλιστα και στο συμπέρασμα ότι χρειάζονται ενίσχυση, είναι τουλάχιστον τραγική και σουρεαλιστική ταυτόχρονα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here