ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ – Η δημιουργία του 4ου Ράιχ!…..

0
488

H κατάληψη της Ευρώπης όπου τα κέντρα εξουσίας της (ΕΚΤ, ESM, Κομισιόν) ήδη ελέγχονται από Γερμανούς, με τη δημιουργία του 4ου Ράιχ, ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη – ενώ μόνο όποιος εθελοτυφλεί δεν το αντιλαμβάνεται……

Επικαιρότητα

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Ελληνισμός της Μ. Ασίας και της Κωνσταντινούπολης καταστράφηκε οικονομικά από τους Γερμανούς στις αρχές του 20ου αιώνα, με Δούρειο Ίππο την Τράπεζα της Ανατολής – ενώ η ένωση της Ελλάδας με την Κύπρο εμποδίστηκε περί το 1915, από τον τότε βασιλιά της δυναστείας που είχε επιβάλλει η Γερμανία, λόγω του ότι αρνήθηκε να στηρίξει τις συμμαχικές δυνάμεις στη Σερβία.

Εάν δεν είχε προηγηθεί η οικονομική αποδυνάμωση των Ελλήνων, δεν θα είχε ακολουθήσει η μικρασιατική καταστροφή – με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Ελλάδα.

Πρόσφατα τώρα, με έμμεση ευθύνη ξανά των Γερμανών, η χώρα μας καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό οικονομικά, βαδίζοντας με γρήγορα βήματα προς τη Χρεοκοπία 2.0 – οπότε είναι πολύ πιθανόν να βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις, με τελικό αποτέλεσμα τον εδαφικό διαμελισμό της.

Το ενδεχόμενο αυτό ήδη φαίνεται στο θέμα της Μακεδονίας, με Δούρειο Ίππο τα Σκόπια, όπου η ελληνική κυβέρνηση σύρθηκε, από τους Γερμανούς ουσιαστικά, σε μία κατάπτυστη συμφωνία – ενώ η Κύπρος απειλείται από την Τουρκία που ασφαλώς έχει στόχο την ολοκληρωτική της κατάληψη.

Εάν η Ελλάδα τώρα χάσει τη Μακεδονία, με τους Σκοπιανούς να την αποκαλούν ήδη «Μακεδονία του Αιγαίου», μαζί με την Κύπρο, τότε θα έχει τελειώσει ως Έθνος – πόσο μάλλον όταν συμβαίνουν αυτά που γνωρίζουμε στη Θράκη και στη Β. Ήπειρο.

Σύμφωνα πάντως με αυτόπτη μάρτυρα, ήδη από το 1985 στην Ξάνθη ένα ζευγάρι γερμανών επιστημόνων από το πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης συγκέντρωναν σε έναν χώρο περί τα 200 τμ. στοιχεία για τους Πομάκους –έχοντας την πεποίθηση πως είναι απόγονοι μίας εκ των γερμανικών φυλών.

Επειδή δε είναι η μοναδική καθαρόαιμη ευρωπαϊκή φυλή, με την έννοια πως δεν έχει υποστεί προσμίξεις, θεωρήθηκε κατάλληλη για την έρευνα – η οποία συμπεριελάμβανε από γενεαλογικά δένδρα έως τη μελέτη νεκροταφείων, τη μέτρηση και την καταγραφή των χαρακτηριστικών των κεφαλιών!

Περαιτέρω, σύμφωνα με τη Monde, «Στον ευρωπαϊκό χάρτη η σκιά της γερμανικής ισχύος αφήνει να διαγραφεί μια Αγία Βιομηχανική Αυτοκρατορία – της οποίας το κέντρο αγοράζει τη λιγότερο ή περισσότερο εξειδικευμένη εργασία που προσφέρουν οι επαρχίες.

Στα βορειοδυτικά, η Ολλανδία (κύρια εφοδιαστική βάση της βιομηχανίας του Ρήνου), το Βέλγιο και η Δανία έχουν ως κύριο εμπορικό εταίρο τον μεγάλο γείτονά τους – όπως και η Αυστρία, στα νότια, η οποία είναι ενσωματωμένη στις αλυσίδες παραγωγής και στα συμφέροντα της Γερμανίας.

Στα ανατολικά δε, σε μια θέση υποδεέστερη, εάν όχι αποικιακή, οι βιομηχανίες της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας, ακόμη και της Βουλγαρίας, εξαρτώνται από τον πρώτο και κυριότερο πελάτη τους – από τη Γερμανία.

Σε κάθε περίπτωση, η δημιουργία μιας οικονομικής «πίσω αυλής» αποδείχθηκε πολλαπλά προσοδοφόρα για τους Γερμανούς βιομηχάνους – επειδή ένα σημαντικό μέρος από τα ευρωπαϊκά κονδύλια που προορίζονταν για τα νέα κράτη-μέλη επέστρεψε ως δια μαγείας στο Βερολίνο.

Ολοκληρώνοντας, εκτός από την πλήρη οικονομική υποδούλωση κρατών όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία, η Χώρα της LIDL, καθώς επίσης την ολοκληρωτική εξάρτηση των παραπάνω από τη γερμανική βιομηχανία, ο στόχος της Γερμανίας είναι η διάλυση των Εθνών-κρατών με διάφορους τρόπους: 

(α) μέσω της ΕΕ, της Ευρωζώνης και της ΕΚΤ,

(β) με την αλλοίωση των πληθυσμών τους δια της μετανάστευσης όπου προωθείται η Συμφωνία του Μαρόκου

(γ) με τη βίαιη μεταβολή των συνόρων στα Βαλκάνια, καθώς επίσης

(δ) με την απόσχιση μειονοτήτων – όπου οι επιστήμονες τους ισχυρίζονται ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη, από τη Γαλλία και την Ισπανία, έως την Ελλάδα και τη Κύπρο, διαμένουν περί τα 101 εκ. «μειονοτικά άτομα» που θα έπρεπε να διεκδικήσουν την ανεξαρτησία τους!

Στα πλαίσια αυτά, η κατάληψη της Ευρώπης με τη δημιουργία του 4ου Ράιχ ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη – ενώ μόνο όποιος εθελοτυφλεί δεν το αντιλαμβάνεται.

Η Ελλάδα δε αποτελεί έναν πολύ κρίσιμο στόχο, αφενός μεν λόγω της θέσης της στα Βαλκάνια, αφετέρου επειδή μέσω της χώρας μας η Γερμανία επιδιώκει την πρόσβαση της στα ενεργειακά αποθέματα της περιοχής, καθώς επίσης στους αγωγούς από τη Μέση Ανατολή – έτσι ώστε να ανεξαρτητοποιηθεί ενεργειακά από τη Ρωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here