Επίθεση Μάζη στους Τούρκους-Κλιμάκια της Τουρκικής ΜΙΤ δρουν στην Ελλάδα-Η Τουρκία δοκίμασε Βαλλιστικό Πύραυλο!

0
224

► Έβρος: Να καθίσουμε την Τουρκία στο εδώλιο για τους 99 γυμνούς Πρόσφυγες στις Φέρες Έβρου

► Ποιος Τουρκικός λαός είναι φίλος μας; Αυτοί που στηρίζουν Ερντογάν ή την Αντιπολίτευση του;

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών στο Kontra News 9:30 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.

Υ.Γ. Πάρις Καρβουνόπουλος: Κλιμάκια της Τουρκικής ΜΙΤ δρουν στην Ελλάδα.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ > ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | Greek National Pride

Χορό στην Ελλάδα έστησε η ΜΙΤ. Είναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, γνωστός τοις πάσι ο ρόλος της ΜΙΤ, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Η ΜΙΤ δεν περιορίζεται μόνο στο να «στρατολογεί» λαθρομετανάστες και να τους αποστέλλει στην Ελλάδα, ούτε στο να εγκαθιστά πράκτορες και να χρηματοδοτεί «στρατούς»…υποπρακτόρων στη Θράκη για να εκβιάζεται η Μουσουλμανική μειονότητα και να δηλώνει «Τουρκική».

Εδώ και χρόνια, οι Tουρκικές Mυστικές Yπηρεσίες, σε αγαστή συνεργασία με το «βαθύ» παρακράτος της Γείτονος, έχουν στήσει ένα παιχνίδι αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Έναν ύπουλο πόλεμο.

Υ.Γ.1. Η Τουρκία δοκίμασε Βαλλιστικό Πύραυλο Tayfun  μεσαίου βεληνεκούς στη Μαύρη Θάλασσα: Άγνωστα τα αποτελέσματα…

Σε δοκιμή Βαλλιστικού Πυραύλου Μεσαίου Βεληνεκούς Τουρκικής κατασκευής, φαίνεται ότι προχώρησε η Τουρκία σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.

Ο πύραυλος Tayfun ανήκει στην κατηγορία «Βαλλιστικοί πύραυλοι μικρής εμβέλειας (SRBM)» με βεληνεκές 300-1000 χιλιομέτρων. Η Τουρκία δεν είχε προηγουμένως Βαλλιστικό Πύραυλο κλάσης SRBM.

Όσο κι αν υποκρίνεται ότι αποτελεί φιλειρηνική χώρα η Τουρκία συστηματικά τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει επιθετικά όπλα κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και με την δοκιμή του νέου πυραύλου που κατασκευάζει και του οποίου η δοκιμή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή περισσότερο μοιάζει με απόπειρα επίδειξης δύναμης.

Το Bloomberg επικαλείται δυο άτομα με γνώση του θέματος και σύμφωνα με τις πληροφορίες η δοκιμή έγινε σήμερα, γύρω στις 7 το πρωί τοπική ώρα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Ο πύραυλος φαίνεται να εκτοξεύθηκε από αεροδρόμιο κοντά στο λιμάνι της Ριζούντας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here