Επίθεση του Μαξίμου σε Καραμανλή και Παυλόπουλο προκαλεί ανησυχία.

0
239

Τι συμβαίνει με τον Κυριάκο;

Σε μία οργανωμένη επίθεση προχώρησε το Μέγαρο Μαξίμου με προφανή στόχο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και ευθεία επίθεση στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή που χρησιμοποιήθηκε ένας πρώην υπάλληλος του ΟΑΕΔ, ο Παναγιώτης Λάμψιας, αφού φυσικά χρειαζόταν κάποιος όποιος δεν θα είχε τίποτα να χάσει, ώστε να αναλάβει να φέρει εις πέρας ένα τέτοιο εγχείρημα.

Ένας άνθρωπος που είχε ελεγχθεί πειθαρχικό ως αργόμισθος άλλωστε, δύσκολα θα είχε ηθικές αναστολές για να «χτυπήσει» με τερατολογίες πρόσωπα τέτοιου κύρους.

Η συνεννόηση είχε γίνει σε ανώτατο επίπεδο με την ιδιοκτησία του σταθμού, πράγμα που φάνηκε από το γεγονός ότι η Σία Κοσιώνη έμεινε άφωνη ακούγοντας τα όσα έλεγε ο πρώην δημόσιος υπάλληλος στο κεντρικό δελτίο.

Τα επιχειρήματα που είχαμε ακούσει στο παρελθόν περί «Τσιπροκαραμανλισμού» όμως, αποδείκνυαν ότι η επίθεση ενορχηστρώθηκε από τα σκοτεινά πρόσωπα του Μαξίμου, τα οποία έχουν μία πρωτοφανή και ανεξήγητη επιρροή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρασέρνοντας τον μάλιστα σε σοβαρά ατοπήματα, όπως την άρνηση της χρησιμότητάς των ΜΕΘ, τις περίεργες μεταφυσικές ανησυχίες που φτάνουν στο σημείο τοποθέτησης πέτρινων βατράχων στο πρωθυπουργικό γραφείο, την αστρολογία, την ύπαρξη εξωγήινων στον Υμηττό ή τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το 2008.

Ο κ. Λάμψιας λοιπόν ισχυρίστηκε ότι ο κορυφαίος υπουργός στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, Προκόπης Παυλόπουλος, βρισκόταν σε μυστική συνεννόηση με τον Αλέξη Τσίπρα το 2008, για να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2015.

Όλα αυτά μπορεί να αντηχούν εξωφρενικά, όμως μεταδόθηκαν σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων, από ένα πρόσωπο που ελάχιστοι γνωρίζουν και ακόμα πιο λίγοι ξέρουν το παρελθόν του.

Επιπλέον, έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια από εκείνη την εποχή, οπότε λίγοι θυμούνται πως πρόεδρος του ΣυΡιζΑ τότε ήταν ο Αλέκος Αλαβάνος, ενώ το συγκεκριμένο κόμμα είχε μόλις 3% και ήταν αμφίβολο εάν θα έμπαινε στην επόμενη Βουλή. Πολλώ δε ότι θα γινόταν κυβέρνηση μετά από κάποια χρόνια.

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα είχε καταδικάσει τα επεισόδια, σε αντίθεση με τον κ. Αλαβάνο, γεγονός που το είχε αναγνωρίσει τότε ηγεσία της ΝΔ. Ο μόνος που προσπαθούσε να βγει ωφελημένος και τελικά τα κατάφερε, ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Όπως είχε προσπαθήσει να κάνει και μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία και την Εύβοια το 2007.

Η επίθεση λοιπόν που ενορχηστρώθηκε από τους συγκεκριμένους ανθρώπους που φαίνεται ότι ελέγχουν πλήρως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλεί μεγάλη ανησυχία και δείχνει μία ανασφάλεια.

Πιθανότατα κάποιοι προσπαθούν να τραβήξουν τα φώτα από τον Μαργαρίτη Σχοινά και την περίεργη συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη αμέσως μετά την κατάθεση της πρότασης μομφής από τον ΣυΡιζΑ. Πείθοντας τον Κυριάκο ότι «κινδυνεύει» από τον Καραμανλή και τον Παυλόπουλο, όχι από τον Σχοινά και τους «τεχνοκράτες».

Ασκούν μάλιστα τέτοια επιρροή στον πρωθυπουργό, που δεν φοβήθηκαν καν μήπως αναβιώσουν οι παλαιότερες σκοτεινές ιστορίες, όπου ο ίδιος σταθμός με την ίδια ιδιοκτησία επιτίθονταν με τον ίδιο τρόπο στον πατέρα του και πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να χαρακτηρίσει τον Σκάι «χαμαιτυπείο».

Κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η μεγαλύτερη απειλή είναι ακριβώς αυτός ο στενός κύκλος που τον οδηγεί στην χλεύη και την απαξίωση.

Αλλά προκαλεί και τεράστια ζημιά στον τόπο!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here