«Ερωτικά Ταξίδια»

0
544

Στα ερωτικά ταξίδια και την πολυκύμαντη ζωή της ηρωίδας της μας παρασύρει η συγγραφέας Μαριλύν Μανουσάκη με το βιβλίο της «Ερωτικά Ταξίδια». Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΣΠΑΝΟΣ, στη σειρά Αφροδίτη.

Η Μανταλένα είναι η πρωταγωνίστρια των 151 καλογραμμένων σελίδων της, που μας μυεί στο δικό της κόσμο, από τα μικρά της χρόνια, μέχρι τις ημέρες της μητρότητάς της.

Λίγο βιογραφικό, λίγο μυθοπλασία εστιάζει κυρίως στην αισθηματική ζωή της Μανταλένας που διαγράφει μια απίστευτη πορεία.

Ότι μπορεί να φανταστεί κανείς το αντιμετωπίζει με τους κατά καιρούς αγαπημένους της ή συζύγους της, για να μπορέσει να φτάσει στο τέλος σε ένα απάνεμο λιμάνι σε μια ζεστή, αληθινή αγκαλιά.

Ο αναγνώστης δεν βρίσκει καμιά δυσκολία στο να τελειώσει το διάβασμα εν μία… νυκτί, που λένε.

Οι στιγμές είναι έντονες, οι εικόνες που σχηματίζει ο λόγος ζωντανές, κι η πλοκή ενδιαφέρουσα στην εξέλιξή της, από το ένα μέρος στο άλλο, από γραφικότητες της Ελλάδας, και πολύβουες πόλεις της Ευρώπης, αλλά και μέχρι το Μπαλί, την Τυνησία, την Ονδούρα, την Αμερική ταξιδεύει η χάρη της αναζητώντας την περιπέτεια κι αποκτώντας εμπειρίες ερωτικές.

Η συγγραφέας

Η Μαριλύν Μανουσάκη γεννήθηκε στην Κηφισιά και σπούδασε στο Deree College Διοίκηση, marketing & Δημόσιες Σχέσεις. Εργάστηκε στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής Βιομηχανίας και ως διοργανώτρια Εκδηλώσεων και Διεθνών Συνεδρίων .

Επί σειρά ετών υπήρξε θετή μητέρα στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Τα «Ερωτικά Ταξίδια» είναι το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα, ενώ έτοιμο είναι και το δεύτερο βιβλίο της. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here