Εσωκομματικοί Τριγμοί στην ΝΔ από την κακή εμφάνιση Μητσοτάκη στη Βουλή!

0
371

Πως μας έμπλεξε έλεγαν οι βουλευτές της ΝΔ στους διαδρόμους…

Απογοητευμένοι οι βουλευτές της ΝΔ από την εμφάνιση Μητσοτάκη στη Βουλή που αλλιώς την περίμεναν και αλλιώς τους βγήκε.

Ο Μητσοτάκης φάνηκε μικρότερος των προσδοκιών τους και οι απαντήσεις του στον Τσίπρα εξέθεσαν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και όχι τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η συζήτηση για τα τρολ αποδυνάμωσε την εικόνα του Πρωθυπουργού καθώς υπερασπίστηκε τις αναρτήσεις της Αγαπηδάκη που έγραφε «ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Δολοφόνοι» στο διαδίκτυο και αυτός την τοποθέτησε σε ξεχωριστή θέση ισχύος, δίπλα στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μητσοτάκης τοποθετεί άτομα που έβριζαν την προηγούμενη Κυβέρνηση στα social media σε κρατικές θέσεις.

Ποιος δεν θυμάται τον πρόσφατο διορισμό του Γρήγορη Ψαριανού στο πλευρό του Παναγιώτη Πικραμένου.

Υ.Γ. Γαλάζια οργή από την προστασία Μητσοτάκη σε Λιγνάδη.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι γαλάζιοι βουλευτές ακούγοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαρακτηρίζει «εσφαλμένους» τους χαρακτηρισμούς της Λίνας Μενδώνη για το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη.

Εκεί όμως που κυριολεκτικά βγήκαν από τα ρούχα τους, ήταν ο ισχυρισμός Μητσοτάκη ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν επιλογή της Λίνας Μενδώνη.

Και βγήκαν από τα ρούχα τους γιατί γνώριζαν ότι φυσικά ο Λιγνάδης είναι προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία η Λίνα Μενδώνη απλώς αποδέχτηκε.

Ανησυχούν λοιπόν για αυτά που έρχονται. Διότι δεν μπορούν δώσουν άλλη εξήγηση, για ποιο λόγο ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να χρεώσει τον Λιγνάδη στην Μενδώνη λέγοντας ψέματα, εξαφανίζοντας μάλιστα την Υπουργό Πολιτισμού από την συζήτηση!

Πολλοί φοβούνται μήπως έχουμε επανάληψη της υπόθεσης του Νίκου Γεωργιάδη. Και με βουλευτές να υποχρεώνονται να υπερασπίσουν έναν κατηγορούμενο για βαρύτατα κακουργήματα. Κακουργήματα που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τα ανεχτεί η βάση της παράταξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here