ΕΥΓΕ Γιώργο Παπαδάκη! Πολιτικός σεισμός από την παρέμβαση του για τις διώξεις Παπαδάκου-Βαξεβάνη.

0
283

Η χθεσινή παρέμβαση του Γιώργου Παπαδάκη για τις διώξεις δημοσιογράφων λόγω της υπόθεσης «Σκευωρίας Novartis», αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα σεβασμό στο λειτούργημα και την ιστορία του.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο Γιώργος Παπαδάκης παρά το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη, δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε σκοτεινή υπόθεση.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι ο Παπαδάκης δεν έχει βρεθεί ποτέ σε κάποια από τις «λίστες ντροπής», όπου αυτοαποκαλούμενοί δημοσιογράφοι ροκάνιζαν δημόσιο χρήμα και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην εξουσία με το αζημίωτο.

Έτσι εξηγείτε το γεγονός ότι στο παρελθόν δεν δίστασε ακόμα και να συγκρουστεί με κορυφαία κυβερνητικά πρόσωπα, τα οποία έχαιραν πρωτοφανούς ασυλίας από το μιντιακό σύστημα.

Όταν ένας δημοσιογράφος της εμβέλειας του Γιώργου Παπαδάκη ξεκαθαρίζει ότι η δικαίωση της Παπαδάκου, του Βαξεβάνη και όλων όσων σέρνονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή αποκάλυψαν υπαρκτά σκάνδαλα, «θα αποτελεί αποθέωση της δημοσιογραφίας», τότε αυτά τα πρόσωπα που αγωνίστηκαν για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, έχουν ήδη δικαιωθεί.

Δείτε το βίντεο με την ιστορική παρέμβαση του κορυφαίου δημοσιογράφου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here