ΕΥΓΕ! Ο μέγας Κυριάκος Μητσοτάκης αύξησε τον τραπεζικό δανεισμό του χρεοκοπημένου κόμματος κατά 25 εκατομμύρια € σε 12 μήνες!

0
379

Είναι ο άνθρωπος που παριστάνει τον γκουρού της ελεύθερης οικονομίας, την οποία φυσικά δεν έχει υπηρετήσει ούτε για μία ημέρα.

Ο αιώνια διορισμένος στο Δημόσιο και μάλιστα χωρίς ΑΣΕΠ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατάφερε το ακατόρθωτο.

Αντί να εξυγιάνει τα οικονομικά του κόμματος όπως δεσμεύτηκε και να μειώσει τον τραπεζικό δανεισμό, τον αύξησε κατά 25 εκατομμύρια € μόλις σε έναν χρόνο!

Και εδώ προκύπτει μείζον θέμα……

-Πως αυξήθηκε ο τραπεζικός δανεισμός σε ένα χρεοκοπημένο κόμμα το οποίο δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα υφιστάμενα δάνεια;

-«Πείστηκαν» και οι τραπεζίτες από τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ανέλαβε την προεδρία του κόμματος;

-Και αφού πείστηκαν και τους έπιασε κορόιδα, πως επέτρεψαν όταν διαπίστωσαν ότι τους έλεγε ψέματα να συνεχίσουν να τον δανείζουν;

-Πως είναι δυνατόν να αυξάνει κατά 10% τα δάνεια 40 ετών μέσα σε μόλις 12 μήνες;

Και πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση να επιτρέπει να συνεχίζεται αυτή η φαρσοκωμωδία;

Υ.Γ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΠΩΣ θα έχει θέση στην Ελλάδα της επόμενης μέρας;;

Όπως δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «όλοι όσοι φόρτωσαν τα δικά τους φέσια στις πλάτες των εργαζομένων και των φορολογουμένων δεν έχουν θέση στην Ελλάδα της Επόμενης Μέρας»

Στον Ισολογισμό της Νέας Δημοκρατίας, υπό της δικής του αρχηγίας, όχι μόνον φέσωσε τις πλάτες των εργαζομένων και των φορολογουμένων κατά €225.000.000, αλλά τις επιβάρυνε με ακόμη €25εκ επιπλέον τους τελευταίους 12 μήνες!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here