Εφιαλτική εφημερία στο Αττικόν: Ξέμειναν από ράντζα κι έβαλαν ασθενείς σε φορεία!

0
361

Ο Δρ. Μιχάλης Ρίζος Παθολόγος-Εντατικολόγος Γιατρός στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Αττικόν» στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη περιέγραψε ότι η κατάσταση στις (09/11) στην εφημερία είναι χειρότερη από την εφημερία της Πέμπτης (04/11).

Οπως είπε «Είχαμε 228 εισαγωγές, 124 είναι στα λεγόμενα ράντζα, δηλαδή εκτός θαλάμων νοσηλείας».

«Καθ’ όλη την ώρα της σημερινής εφημερίας και παραπάνω, γιατί υπάρχουνε και αυτοί που έχουν μείνει από την προηγούμενη εφημερία» και συνέχισε λέγοντας ότι «είναι μια διαρκής κατάσταση σωρευτική που έχει υπερχειλίσει το νοσοκομείο» ενώ περιέγραψε ότι:

«Έχουνε επιστρατευτεί και οι χώροι, τα λεγόμενα σαλονάκια, οι οποίοι είναι χώροι στο μέσον των διαδρόμων και μέχρι τώρα υπήρχαν εκεί κάποιες καρέκλες, για τους συνοδούς των ασθενών, για να χωρέσουν κάποια κρεβάτια.

Και το κυριότερο είναι ότι έχουν παραμείνει ακόμη και τώρα την ώρα που μιλάμε ασθενείς στο τμήμα επειγόντων σε φορεία, γιατί δεν μπορούν πουθενά αλλού να χωρέσουν μέσα στο νοσοκομείο».

Υ.Γ. ΝΤΡΟΠΗ: Δεν υπάρχει ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Βόλου για 30χρονο διανομέα με βαριές κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις μετά από τροχαίο.

Τραγική η κατάσταση στο Νοσοκομείο Βόλου όπου αναλογεί ένας γιατρός για 110 ασθενείς καθώς δύο από τους πέντε συνολικά παθολόγους βγήκαν εκτός μάχης.

Ήδη 26 ασθενείς μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικές κλινικές και η επιχείρηση αποσυμφόρησης του νοσοκομείου θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες ενώ 5 ακόμη νεκροί από κορωναϊό προστέθηκαν το τελευταίο 24ωρο στον μακρύ απολογισμό των θυμάτων του κορωνοιού στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Μάλιστα ένας δια-σωληνωμένος με κορονωϊο είναι εκτός ΜΕΘ ενώ κρεβάτι ΜΕΘ δεν υπάρχει και για έναν 30χρονο διανομέα με βαριές κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Τετάρτης στο Βόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here