Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι στην Αθήνα για να μας εξευτελίσει ο Νταβούτογλου, κ. Πρωθυπουργέ!…..του Λάζαρου Α. Μαύρου.

0
206

Προτού καν έρθει, αφ’ εαυτής η ανακοίνωση της επικείμενης άφιξής του – ενώ το «Μπαρμπαρός», οι φρεγάτες κι οι κορβέτες του τουρκικού στόλου αλωνίζουν μέχρι και στα νότια της κυπριακής ΑΟΖ – αποτελεί ΗΔΗ συντελεσθείσα διπλωματική ήττα του Ελληνισμού.

Αμφοτέρων των κρατών του. Και διακύβευση των και δικών σας προσπαθειών για την ελπιδοφόρα Τριμερή Ελλάδος – Κύπρου – Αιγύπτου. Και την επικείμενη Τριμερή με τον Ισραήλ.

Εξευτελισμό κι εξουδετέρωση των πρόσφατων Συμπερασμάτων των 28, που ΕΣΕΙΣ πετύχατε στην ΕΕ με τον Αναστασιάδη ανήμπορο στο νοσοκομείο και του Ψηφίσματος που οι ημέτεροι ευρωβουλευτές πέτυχαν εναντίον της Τουρκίας στην Ευρωβουλή.

Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι στην Αθήνα ο Νεο-Οθωμανός Ισλαμιστής πρωθυπουργός του συνεχιζόμενου 40 χρόνια Αττίλα, για ν’ αξιοποιήσει τα Φοβικά μας Σύνδρομα. Και την υποχωρητικότητα που ξέρει ότι μόνο η Αθήνα του επιδαψιλεύει.

Προκειμένου, απ’ την Αθήνα, του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2014, να διακηρύξει για να νομιμοποιήσει διεθνώς, τις Νεο-οθωμανικές βλέψεις και τις επιδρομικές απαιτήσεις και τις ένοπλες, δια πολεμικών απειλών, τουρκικές παραβιάσεις, στην κυπριακή και στην ελλαδική ΑΟΖ. Απ’ τις νότιες θάλασσες της Κύπρου, ως το Καστελόριζο κι απ’ εκεί ως το… Σούνιο!

Ως «διαπραγματεύσιμες διμερείς διαφορές». Και δια διμερών συνομιλιών επιλύσιμα προβλήματα «νομίμων δικαιωμάτων» της Τουρκίας….στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο!

Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι στην Αθήνα ο Νταβούτογλου, για να εκφωνήσει από την Αθήνα παγκοσμίως, ιστάμενος δίπλα στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζελου, ότι δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία. Ότι την εκλαμβάνει και τη μεταχειρίζεται ως Εκλιπούσα. Όπως το ΄χει κάνει εναγκαλιζόμενος τον κ. Βαγγέλη, όταν του επέδιδε το 105σέλιδο της 23ης Ιουνίου 2014 στην ΕΕ. !!

Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι στην Αθήνα, αισθανόμενος έναντί της – το ΄χει γράψει ο ίδιος – ως Παλαιστής Βαρέων Βαρών.

Πρωτίστως για να βρει τρόπαιο και σωσίβιο για την αποτυχημένη αλαζονική πρακτική των Νεο-οθωμανικών του σχεδιασμών.

Πρακτική με την οποία εκμηδένισε την περί «μηδενικών προβλημάτων» κομπορρημοσύνη του. Και παρήγαγε την απομόνωση της Τουρκίας απ’ όλους τους άλλους γείτονές της. Τρόπαιο και σωσίβιο που ελπίζει ότι θα του προσφέρει η δειλία των Αθηνών.

Τρόπαιο έναντι Συρίας, Ισραήλ, Αιγύπτου, Κούρδων και…..πάσης διεθνούς κοινότητας, παντός είδους διεθνούς δικαίου. Τ Ω Ρ Α ΞΕΡΕΤΕ κ. Σαμαρά.

Θα παρακολουθήσουμε, τρέμοντας, τι θα κάνετε……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here