Ο Αντώναρος ζήτησε την παραίτηση του Μητσοτάκη!

0
244

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός από ανεπαρκής, αυτοθαυμαζόμενος και επικίνδυνος για τη χώρα και την κοινωνία είναι ΠΙΑ και ανίσχυρος. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει ούτε ένα υπουργό.

Μπορεί να τους βάζει τις φωνές. Αλλά τα μέλη της κυβέρνησης ( ακόμη κι οι ακροδεξιοί μουσαφιραίοι) αυτονομούνται ένας ένας και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια το άλλοτε πανίσχυρο τρίο του Μαξίμου.

Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Στη κοινωνία προκαλεί όλο και περισσότερη οργή, αποστροφή και θυμηδία. Κανείς πρωθυπουργός πριν από αυτόν δεν έχει γελοιοποιηθεί τόσο στη λαϊκή συνείδηση.

Οι βουλευτές του διαπιστώνουν μαζική έξοδο ψηφοφόρων. «Δεν θα αφήσουμε αυτόν τον απερίγραπτο τύπο να μας τραβήξει κάτω σαν ρουφήχτρα», μου είπε χτες βράδυ Βορειοελλαδίτης βουλευτής.

Οι δημοσκόποι δεν μπορούν (και δεν θέλουν πια) να καμουφλάρουν την κατρακύλα του. Οι επιχειρηματίες που μέχρι τώρα τον στήριζαν σιγά σιγά παίρνουν διακριτές αποστάσεις: «Χωρίς ηρεμία στην κοινωνία οι επιχειρήσεις δεν πάνε μπροστά», μου είπε σημαντικός παράγοντας με 4 παραγωγικές μονάδες στη χώρα. Αρκετά μέσα ενημέρωσης, μέχρι τώρα φιλικά, παίρνουν με επικριτικά κι αποκαλυπτικά δημοσιεύματα αποστάσεις από την κυβέρνηση.

Πόσο θα μπορέσει να κρατηθεί ο Μητσοτάκης στην εξουσία, καθώς αδειάζουν οι τσέπες του μέσου Έλληνα από τη 19η μέρα κάθε μήνα, είναι άγνωστο. Ο ίδιος επιμένει ότι «έχει πρόθεση» να εξαντλήσει την τετραετία.

Πέρα του ότι ο ίδιος είναι ένας παθολογικός αρχή-ψεύταρος που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ανερυθρίαστα, η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τέτοιες «προθέσεις» διαψεύδονται συνήθως από τις εξελίξεις και την πραγματικότητα.

Γι αυτό ο Μητσοτάκης είναι υπό προθεσμία. Πόσο θα κρατήσει αυτή η…προθεσμία δεν μπορεί να είναι αδιάφορο για οιονδήποτε Έλληνα. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης κάνει 99% των Ελλήνων φτωχότερους.

Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης εγκαταλείπει όλο και περισσότερες κόκκινες γραμμές της εξωτερικής μας πολιτικής. Γιατί κάθε μέρα που περνάει ο Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι ότι χειρότερο, ανεπαρκέστερο και πιο αδίστακτο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει η χώρα στην κορυφή της κυβέρνησης ειδικά αυτή την περίοδο.

Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτόν τον Ανεκδιήγητο Τύπο μια ώρα αρχύτερα…

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here