ΗΠΑ και Γερμανία οδηγούν τον Ζελένσκι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ρωσία.

0
406

Δημοσίευμα της Bild με τον τίτλο «Νέο μυστικό σχέδιο για την Ουκρανία» παρουσιάζει τι επόμενες κινήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γερμανίας αναφορικά με τον πόλεμο με την Ρωσία.

Οι ΗΠΑ παρασύρουν στο χάος Ουκρανία και πλανήτη έπεισαν τον Zelensky ότι μπορεί να κερδίσει – Η

Η Γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως Ουάσιγκτον και Βερολίνο πρόκειται να εξαναγκάσουν το Κίεβο να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την ειρήνευση.

«Ο ίδιος ο Ζελένσκι πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Χωρίς καμία προτροπή από το εξωτερικό. Πρέπει να απευθυνθεί με δική του βούληση στον λαό του και να εξηγήσει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι απαραίτητες»…αναφέρει πηγή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας στην Bild.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το σχέδιο που απεργάζονται για τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν περιλαμβάνει την άμεση πειθώ του, αλλά την μείωση των στρατιωτικών προμηθειών σε τέτοιες ποσότητες που οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) θα είναι σε θέση μόνο να αμύνονται, αλλά όχι να επιτίθενται.

«O Λευκός Οίκος και η Καγκελαρία συντονίζουν το θέμα αυτό»…προσθέτει η Bild.

Tο Bloomberg ανέφερε νωρίτερα δημοσκόπηση στην Ουκρανία, σύμφωνα με την οποία αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που θεωρούν αναπόφευκτες τις εδαφικές παραχωρήσεις προς την Ρωσία με αντάλλαγμα την ειρήνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here