Η Απάντηση του Μαρινάκη στη συνέντευξη Μητσοτάκη.

0
212

«Οι αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του ομίλου Alter Ego Media με γραπτή δήλωσή του απάντησε στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Αναλυτικά:

«Ο Πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. 

Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο Πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος.

Απάντηση Μαρινάκη σε Μητσοτάκη: Μόνο ο υπόκοσμος εκβιάζει – Λόγος της Πέλλας

Βαγγέλης Μαρινάκης»

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα και σχετικά με την επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Κυβέρνησης ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος αποκάλεσε «εγκληματική οργάνωση» το Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός αντεπιτέθηκε μέσω του ΑΝΤ1:

«Εγκληματική Οργάνωση; Είμαι Ολυμπιακός. Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους. Δεν γίνεται επειδή έχουν μία ομάδα ή μέσα ενημέρωσης, να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπονομεύουν, να αλλάζουν απόψεις από τη μία μέρα στην άλλη. Οι ρόλοι είναι απόλυτα καθορισμένοι. Θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους αλλά ούτε υποβολείς μας ούτε η κυβέρνηση ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε γινόμαστε αντικείμενο εκβιασμού. Πού ακριβώς ήταν η εγκληματική οργάνωση τότε όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε πρωταθλήματα; Κάποιοι έχουν μπλέξει τους ρόλους τους, νομίζουν ότι μπορούν να εκβιάζουν και να υπαγορεύουν στην κυβέρνηση. Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς, να αναλογιστούν ποιοι είναι οι ρόλοι τους».

Υ.Γ. Σάλος με το βίντεο για τον Ολυμπιακό και τον Μητσοτάκη που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ένα Βίντεο απο τον αγώνα του Ολυμπιακού στο οποιο ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα για τον Κυριακο Μητσοτάκη ανέβασε πριν λίγη ώρα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με το εξής σχόλιο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here