Η αποδοχή του Βουλγαράκη στην λαϊκή βάση της ΝΔ «πονοκέφαλος» για τον νεοφιλελεύθερο Μπακογιάννη.

0
462

Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ τον απειλούν να αποσυρθεί!………

Η ευρεία αποδοχή του υποψηφίου Βουλγαράκη στην λαϊκή βάση της ΝΔ, έχει γίνει «πονοκέφαλος» για τον νεοφιλελεύθερο Μπακογιάννη και την ατζέντα των ιδιωτικοποιήσεων και των απολύσεων.

Ιδιαίτερα οι τελευταίες προτάσεις του για τον Δήμο Αθηναίων που κινούνται στο χώρο της Κεντροδεξιάς είναι κόλαφος για το ακραίο νεοφιλελεύθερο επιτελείο της οικογένειας Μητσοτάκη

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στον «Αθήνα 9,84» με το δημοσιογράφο Χρ. Βούζα δήλωσε ότι «δεν χρειάζονται ιδιώτες στις υπηρεσίες καθαριότητας».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν χρειάζονται οι συμπράξεις με τους ιδιώτες και υπογράμμισε ότι πρέπει να εφαρμοστούν νέοι μέθοδοι στην αποκομιδή με την ανακύκλωση των απορριμμάτων και την προμήθεια κάδων ανακύκλωσης.

Ο ίδιος τάχθηκε και κατά της πρόσληψης σεκιουριτάδων για την ασφάλεια στο Δήμο και την αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και παραβατικότητας, απορρίπτοντας πλήρως σχετική πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννη.

Ο κ. Βουλγαράκης ειδικότερα αναφερόμενος στο θέμα των Εξαρχείων και την ασφάλεια στην περιοχή τόνισε ότι στο δικό του σχέδιο είναι η «επιστροφή των φοιτητών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο» μια κίνηση που όπως είπε θα περιορίσει τα φαινόμενα εγκληματικότητας και τα επεισόδια στην περιοχή.

Έτσι βλέπουμε σε ΜΜΕ που είναι κοντά στον Κώστα Μπακογιάννη, να φτάνουν να ζητούν να αποσυρθεί από την κούρσα των εκλογών, απειλώντας τον έμμεσα ότι θα έχει «αντίποινα» από την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ «αν αποσυρθεί» θα……«ανταμειφθεί»  λες και η παράταξη είναι ιδιοκτησία τους!

Κατά τα άλλα η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη είναι ακομμάτιστη!

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here