Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΣΟΚική απάτη: Επιτίθενται στον ΠτΔ και τον Κώστα Καραμανλή επικαλούμενοι ανύπαρκτο βούλευμα!

0
464

Αήθης επίθεση ΚΙΝΑΛ σε Παυλόπουλο – «Σιωπητήριο» στη ΝΔ!……

Τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας χρησιμοποιεί για μικροπολιτικές σκοπιμότητες αλλά και στη λογική των αντιποίνων, το ΚΙΝΑΛ, επιτιθέμενο στον Προκόπη Παυλόπουλο, με αφορμή την παράδοση του συστήματος C4i επί υπουργίας  του.

Έξι βουλευτές του Κινήματος, με ερώτηση τους στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, θέτουν θέμα ποινικών ευθυνών του κ. Παυλόπουλου και δυο ακόμα πρώην υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή για ζημία του Δημοσίου, παραβλέποντας το γεγονός ότι η Εξεταστική Επιτροπή του 2011 κατέληξε ότι δεν υφίστανται ευθύνες για τα τρία πολιτικά πρόσωπα.

Εντούτοις, αυτό δεν αποθάρρυνε τη σημερινή ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να συνεχιστεί με κάθε τρόπο η επιχείρηση στήριξης του Κώστα Σημίτη, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο για τη συγκεκριμένη υπόθεση με αφορμή το αίτημα των δικαστικών αρχών για άνοιγμα των λογαριασμών του ίδιου και της συζύγου του.

Οι ερωτώντες βουλευτές ανακίνησαν το θέμα με αφορμή δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής», που αφορά δικαστικό βούλευμα στο οποίο ο εισαγγελέας αποδίδει συγκεκριμένες ευθύνες για ζημιά του Δημοσίου, 147 εκατομμυρίων ευρώ, από πράξεις και παραλείψεις τριών Υπουργών της Κυβέρνησης Καραμανλή 2004-09 κατά την παραλαβή του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Το συγκεκριμένο βούλευμα υπάρχει μόνο στη φαντασία του ΚΙΝΑΛ που το επικαλείται» ήρθε η απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος παρέπεμψε στην εξεταστική του 2011 στην οποία διακομματικά δεν αποδόθηκαν ευθύνες στους τρεις πρώην υπουργούς.

Το νερό της «σιωπής» στην Πειραιώς

Αυτό που αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά είναι η αφωνία της σημερινής Νέας Δημοκρατίας σε ότι έχει να κάνει με τα πεπραγμένα Καραμανλή και τη στήριξη στο έργο της τότε κυβέρνησης.

Την ώρα που η Φώφη Γεννηματά και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΚΙΝΑΛ συνεχίζουν να παρέχουν στήριξη προς τον Κώστα Σημίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίνει…….το αμίλητο νερό σε ότι αφορά την περίοδο 2004-2009, προφανώς στο πλαίσιο των ανοιγμάτων προς τα ορφανά του εκσυγχρονισμού.

Κυρίως όμως, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιτρέπει σε αυτό το πλαίσιο και πίσω από την επιχείρηση λάσπης κατά του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας, να στηθούν παιχνίδια σε βάρος των θεσμών.

Πηγή: ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here