Η Αρμενική Βίζιτα του Ερντογάν: Ο αξιότιμος κ. Τραμπ και οι S-400 που θα «κάψουν» και τους δύο…του Μιχάλη Ιγνατίου.

0
418

Η επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας στο Λευκό Οίκο, μπορεί να μην κατέληξε στον θρίαμβο που ανέμενε, αλλά σίγουρα έχει κάθε δικαίωμα να είναι ικανοποιημένος.

-Ο Αμερικανός ομόλογός του, Ντόναλντ Τραμπ, τον αποθέωσε ως ένα διεθνή ηγέτη, φρόντισε μέσω του γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ να σταματήσει την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας από τη Γερουσία, που θα αποτελούσε κόλαφο για τον Ταγίπ Ερντογάν και γενικά προσπάθησε να τον πλασάρει στην αμερικανική κοινή γνώμη για κάτι που ΔΕΝ είναι.

Βεβαίως, «σταύρωσε» τον Τούρκο πρόεδρο με την πλάκα που έκανε στη δημοσιογράφο της Σαμπάχ, όταν απαντώντας στην ερώτησή της, αναρωτήθηκε εάν εργάζεται για την τουρκική κυβέρνηση…

Ήταν μία κίνηση που σίγουρα δεν είχε σχεδιαστεί, διότι ήταν φανερό ότι αυτοσχεδίασε, αλλά αποτελούσε «χαριστική βολή» για το τουρκικό αυταρχικό σύστημα. Όπως και με την απάντηση του στο ερώτημά της για τους «τρομοκράτες Κούρδους».

Σίγουρα δεν αρέσει καθόλου στον Ερντογάν ότι δεν μπορεί ακόμα να τον πείσει ότι οι Κούρδοι της Συρίας δεν διαφέρουν από τους δήθεν «δολοφόνους» του κουρδικού αντάρτικου, που δρα μέσα στην Τουρκία.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here