Η δημοσκόπηση-κόλαφος της Bridging Europe για τους νταβατζήδες:

0
510

4,2 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. ΣΥΡΙΖΑ: 22,1%, ΝΔ: 17,9%.

69%: Συμφωνώ με την κυβέρνηση ότι η ακύρωση του διαγωνισμού από το ΣτΕ μας επιστρέφει στο προηγούμενο αντισυνταγματικό καθεστώς (28%: Διαφωνώ).

58%: Καλά έκανε η κυβέρνηση και υπενθύμισε ότι το ΣτΕ έχει κρίνει συνταγματικό το πρώτο μνημόνιο, το PSI και το κλείσιμο της ΕΡΤ (29%: Δεν έκανε καλά).

– 48%: Το υψηλό τίμημα του διαγωνισμού απέδειξε πόσα έχανε το δημόσιο όλα τα προηγούμενα χρόνια που διενεργούνταν διαγωνισμοί (33%: Δεν αποδεικνύεται καμία ζημιά του δημοσίου).

– 51%: Οι δικαστές όφειλαν να λάβουν υπόψη τους τα χρήματα που θα βγουν από το δημόσιο ταμείο (40%: Δεν όφειλαν).

– 68%: Συμφωνώ να υπάρχει κατώτατο όριο 400 εργαζόμενοι ανά τηλεοπτικό σταθμό (27%: Το κατώτατο όριο προσβάλλει το «διευθυντικό δικαίωμα»).

– 68%: Συμφωνώ ότι για τις προσωρινές βεβαιώσεις λειτουργίας η κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει τίμημα ανάλογο με αυτό που προέκυψε από το διαγωνισμό (27%: Διαφωνώ).

– 59%: Διαφωνώ με τον κ. Μητσοτάκη που ζήτησε εκλογές μετά την απόφαση του ΣτΕ (28%: Συμφωνώ).

– 42%: Η αυξημένη πλειοψηφία για τη συγκρότηση του ΕΣΡ στοχεύει στην επίτευξη συναινέσεων (26%: Η αυξημένη πλειοψηφία έχει στόχο να μπορεί η αντιπολίτευση να μπλοκάρει ad-hoc νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης).

– 41%: Έπρεπε να γίνουν οι δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη μετά την απόφαση του ΣτΕ (28%: Δεν έπρεπε να γίνουν)

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΡΙΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ…….

Υ.Γ. Δημοσκόπηση: Πάρτε τα λεφτά από τους νταβατζήδες!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here