Η Διάσπαση του ΣυΡιΖα και το κόμμα των Διαφωνούντων ευνοούν να περάσει πιο εύκολα από τη βουλή με 180 ψήφους μια πιθανή συμφωνία για το Αιγαίο!…του Κύριου Μάξιμου.

0
332

Οι Έλληνες πρέπει να νιώθουν εξαιρετικά ευγνώμονες για την διάσπαση του ΣυΡιζΑ και την εξαιρετική, «Νέα κοινοβουλευτική ομάδα Αχτσιόγλου» που προέκυψε.

Στο Μαξίμου πάντως υπάρχει μεγάλη ευφορία για τις εξελίξεις, η οποία μάλιστα δεν βασίζεται σε στενά κομματικά κριτήρια.

Αντίθετα, ο λόγος των πανηγυρισμών στο Πρωθυπουργικό περιβάλλον, είναι Εθνικός.

Θα περίμενε βέβαια κάποιος, να υπάρχει αντίδραση ακόμα κι από τον ίδιο τον Κυριάκο, για το γεγονός ότι οι δύο βουλευτές τους οποίους το Μαξίμου κατηγορούσε ως «Εκλεκτούς του Τουρκικού Προξενείου», να σχηματίζουν ουσιαστικά νέα κοινοβουλευτική ομάδα εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.

Έτοιμος πλέον και ο Σκέρτσος να καλωσορίσει τους βουλευτές του Προξενείου στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα υπερψηφίσει το σχέδιο του Κυριάκου μας για το Αιγαίο.

Πως είναι δυνατόν βουλευτές που κατονομάστηκαν από την σημερινή κυβέρνηση ως όργανα της Τουρκίας, να σχηματίζουν κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά η ομάδα επικοινωνίας του Κυριάκου να ασχολείται ακόμα με τον Κασσελάκη;

Περασμένα-ξεχασμένα! Αυτή ήταν η απάντηση στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού στο εύλογο ερώτημα, για το εάν υπάρχει Εθνική ανησυχία λόγω της ύπαρξης μιας κοινοβουλευτικής ομάδας η οποία βασίζεται στις ψήφους των δύο «Υπόπτων για συνεργασία με την Τουρκία».

Ποντάρει πολλά πλέον ο Κυριάκος μας στον Ζεϊμπέκ!…

Η εξέλιξη αυτή λύνει τα χέρια του Πρωθυπουργού για την μεγάλη συμφωνία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία θα μετατρέψει το Αιγαίο σε μία απέραντη θάλασσα ειρήνης, η οποία πραγματικά θα ανήκει στα ψάρια της και στον υπέροχο γαλάζιο ουρανό του, θα πετούν αρμονικά, Ελληνικά και Τουρκικά αεροσκάφη, σε βάρδιες, και όχι αερομαχίες…

Την οποία όπως προκύπτει από τις ακροδεξιές του δηλώσεις, ο Κασελάκης δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσει.

Στο Μαξίμου λοιπόν θεωρούν ότι ο γραφειοκρατικός όρος για 180 βουλευτές για την προώθηση της Συγκεκριμένης Συμφωνίας, θα επιτευχθεί!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here