Η Ελβετική ιδιωτική τράπεζας Julius Baer: Ο ευρωπαϊκός νότος γονατίζει για να καλοπερνούν οι Γερμανοί!

0
289

Ληστεία τρισεκατομμυρίων υπέρ της Γερμανίας αποκαλύπτει η Julius Baer! Όταν οι αριθμοί μιλούν, οι αερολόγοι σιωπούν. Αν αθροίσετε τα ελλείμματα Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας κλπ, θα δείτε ότι κατέληξαν απ’ ευθείας στις τσέπες γερμανών και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στην Ελβετία!

Ο γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός είναι εδώ. Η Ευρώπη γονατίζει για να καλοπερνούν οι απατεώνες της οικουμένης.

Πλούτο ύψους 170 δισεκατομμυρίων ευρώ έχασαν τα Ελληνικά Νοικοκυριά από το 2007 έως σήμερα, σύμφωνα με μελέτη της ελβετικής τράπεζας Julius Baer.

Όπως υπολόγισαν οι αναλυτές της τράπεζας, οι Γερμανοί έγιναν κατά 2 τρις ευρώ και οι Ελβετοί κατά 1 τρις ευρώ πλουσιότεροι από τα προ κρίσης επίπεδα, ενώ αντίθετα στις χώρες της περιφέρειας και κυρίως στην Ελλάδα και την Ισπανία, η απώλεια πλούτου είναι δραματική.

Η Julius Baer υπολογίζει ότι ο πλούτος των Ελληνικών Νοικοκυριών μειώθηκε κατά 23% σε σχέση με τα προ κρίσης επίπεδα (2007) για να φθάσει κατά μέσο όρο στα 58.900 ευρώ, την ώρα που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος πλησιάζει τις 180.000 ευρώ. 

Τέλος, στην έρευνα αναφέρεται πως το πλουσιότερο 10% των Ελλήνων ελέγχει το 39% του ιδιωτικού πλούτου και το πλουσιότερο 1% ελέγχει το 13%.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here