Η επέλαση των «βαρβάρων»……στον Λευκό Οίκο: Δέστε πως ο κ. Πατούλης ισοπεδώνει τα πάντα!

0
499

Ο Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, σπεύδει πρώτος-πρώτος μπροστά στο podium από το οποίο θα μιλούσε ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με την ελπίδα να κάνει έστω και μία χειραψία για να δείξει τη φωτογραφία στους ψηφοφόρους του.

Ο συνάδελφος Αποστόλης Ζουπανιώτης, στον οποίο ανήκει η φωτογραφία, έγραψε στη λεζάντα:  Έχει μετά συζύγου 2-3 κινητά, περίμενε από τις 3 έξω από το Λευκό Οίκο για να πιάσει θέση και τώρα είναι στην πρώτη σειρά, ευελπιστώντας φωτογραφία με Τραμπ.

Ορισμένοι Έλληνες πολιτευτές διατλαντικού «βεληνεκούς» φαίνεται ότι για 15 λεπτά δημοσιότητας μπορούν να ποδοπατήσουν ακόμα και ομογενείς μαθητές ντυμένους με παραδοσιακές στολές.

Στο ευγενές αυτό άθλημα διέπρεψε ο πολύς Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος για ένα περίεργο λόγο καταφέρνει και πείθει τους οργανωτές της εκδήλωσης στο Λευκό Οίκο, να του στέλνουν πρόσκληση, ενώ δεν έχει κανένα δικαίωμα να λαμβάνει μέρος στην εκδήλωση της Ομογένειας, ακριβώς επειδή ΔΕΝ έχει προσφέρει τίποτα στην Ελληνοαμερικανική Κοινότητα.

Είναι απορίας άξιο γιατί οι οργανωτές της εκδήλωσης κουβάλησαν από την Ελλάδα πολλές μετριότητες. Ήταν ένα μέγα σφάλμα που σίγουρα παρατήρησαν τα σαΐνια του Λευκού Οίκου…

Το σκηνικό έχει ως εξής, όπως το μαρτυρούν δεκάδες ομογενείς, οι οποίοι παρακολούθησαν το περιστατικό και έφριξαν κυριολεκτικά:

Κατά τη λήξη της δεξίωσης προ τιμήν της Ελληνικής Επανάστασης παρουσία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δυστυχώς την μετέτρεψε σε πανηγύρι, ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος μαζί με τον τομεάρχη εξωτερικής πολιτικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, λαμβάνουν θέση για μία αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά ενοριών της Αρχιεπισκοπης που χόρεψαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.

Εκεί στο βάθος όμως ξεπροβάλει ο πολιτευτής. Με καλά υπολογισμένες κινήσεις έχει ένα στόχο: Να φθάσει μπροστά, στο θώκο, για να αποθανατισθεί  με όλη του την αίγλη του.

Πετάει αγκώνα – και νάτος πετιέται – και σπρώχνει ότι βρει μπροστά στα απορημένα μάτια του μέλλοντος της ομογένειας.

Άλλωστε, για την ψυχή της ομογένειας και την δόξα της Ελλάδας ο κ. Πατούλης δεν έχει χάσει παρόμοια δεξίωση στο Λευκό Οίκο τα τελευταία χρόνια.

Δέστε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα και μπορείτε να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας:

Ο Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κάνει την πρώτη…..επίθεση για να φτάσει μπροστά δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο.

Ο Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ, έχει φτάσει μπροστά δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο. Στο μεταξύ…..εξαφανίζει μερικά παιδιά!… 

Υ.Γ. Μετά από τέτοια αποφασιστικότητα, πως να μην ψηφίσεις Γιώργο Πατούλη ψηφοφόρε της Αττικής;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here