Η κατάθεση στεφάνων στον Δήμο Κηφισιάς.

0
603

Με την αρμόζουσα επισημότητα ξεκίνησαν σήμερα 25 Οκτωβρίου, οι εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία και η κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων της πόλης, για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας κατέθεσε στεφάνια στο Mνημείο Πεσόντων, στη Νέα Ερυθραία.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, εκπροσώπων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων καθώς και του σωματείου εργαζομένων του Δήμου μας.

Για το Δήμο Κηφισιάς, στεφάνι κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης.

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στους ήρωες του ’40 πραγματοποιήθηκαν και στην Εκάλη. Κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε  στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Κέννεντυ, από μαθητές, μαθήτριες και εκπροσώπους συλλόγων.

Για το Δήμο Κηφισιάς στεφάνι κατέθεσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης και ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Εκάλης Πέτρος Σφηκάκης.

Στις καταθέσεις στεφάνων παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων εκπαιδευτικοί και πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here