Η Κηφισιά, τα ονόματα……και μια ήττα!

0
195

Τι σου κάνει η ήττα! Κυρίως όταν κυβερνάς καμιά δεκαριά χρόνια και αίφνης χάνεις, μπορεί να κάνεις τρελά πράγματα. Όπως να προσφύγεις στη δικαιοσύνη ζητώντας ακύρωση των εκλογών επειδή ο αντίπαλος που σε κέρδισε είναι δηλωμένος ως Γιώργος (Θωμάκος) και όχι Γεώργιος, ή π.χ. Γιάννης και όχι Ιωάννης ή Βασίλης και όχι Βασίλειος.

Αυτό έκαναν οι ανωτέρω τρεις υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού που έχασε τις εκλογές στον Δήμο Κηφισιάς….ζητώντας λύση και καριέρα ίσως μέσω δικαστηρίων.

Παρακάμπτοντας τη γελοιότητα του πράγματος και την εύλογη μικρότητα, σημειώνουμε ότι είναι κίνηση άκρως αποκαλυπτική του τρόπου που σκέφτονται, που αντιλαμβάνονται την πολιτική και τη νίκη ή την ήττα.

Ο Θωμάκος θα κέρδιζε ως Γεώργιος ή ως Γιώργος επειδή οι κάτοικοι του Καλλικρατικού Δήμου Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης ήθελαν κάτι να αλλάξει στο Δήμο ύστερα από δώδεκα χρόνια.

Αυτοί που έχασαν προφανώς (και εύλογα) δεν ήθελαν να αλλάξει οτιδήποτε. Αυτό όμως δεν είναι λόγος να «αυτοδιασύρονται» ψάχνοντας λύση για την ήττα στην…..ορθή αναγραφή του μικρού ονόματος του υποψηφίου.

Κρίμα παιδιά. Δεν είναι κακό να χάνεις. Όταν όμως δεν ξέρεις τι και πως να το χειριστείς……μεταβάλλεται σε κακό!

Πηγή: TVXS – TV Χωρίς Σύνορα

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here