Η Κυβέρνηση έχει καταφέρει με ελάχιστα κρούσματα να βρισκόμαστε υπό καθεστώς lockdown.

0
424

Ο Φοίβος Κλαυδιανός στο KONTRA NEWS 10:

-Η κυβέρνηση έχει καταφέρει με ελάχιστα κρούσματα να βρισκόμαστε κλεισμένοι σε lockdown

-Δοκιμάζονται οι αντοχές του κόσμου με το παρατεταμένο lockdown.

Υ.Γ. Lockdown: Έκρηξη οργής του Άρη Πορτοσάλτε κατά της κυβέρνησης.

Την οργή του Άρη Πορτοσάλτε προκάλεσε το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει την Πέμπτη σε αυστηρό lockdown στην Αττική.

Το πως νιώθει φάνηκε από την έκρηξή του μέσα από ανάρτησή του στο twitter που αναφέρει:

Υ.Γ.1. Κεραυνοί Κύρτσου για τις κυβερνητικές παλινωδίες με το σκληρό Lockdown.

Κόλαφος κατά της κυβερνητικής ανευθυνότητας ο Γιώργος Κύρτσος που με ανάρτηση του στο διαδίκτυο κατακεραυνώνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα λάθη και τις παραλείψεις της ως τώρα.

Καιρός να αποκτήσει το επιτελικό κράτος επιτελική σκέψη. Από την άνοιξη του 2020 οι εκτιμήσεις για πορεία πανδημίας και οικονομίας είναι άστοχες.

Υ.Γ.2. Αντάρτικο Πορτοσάλτε κατά Μητσοτάκη: Τρυπώνουν διάφοροι από το παράθυρο και εμβολιάζονται.

36 ώρες μετά την συνέντευξη-φιάσκο του Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ, ο Πορτοσάλτε δίνει την χαριστική βολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αποτυχία των εμβολιασμών στην χώρα μας.

Δηλώνει δημόσια ότι η Κυβέρνηση κάνει ρουσφέτια με τους εμβολιασμούς και εμβολιάζει δικούς της ανθρώπους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και των απλών πολιτών που περιμένουν στην ουρά για να έρθουν νέα εμβόλια για να εμβολιαστούν επιτέλους κι εκείνοι.

Η αναφορά του Πορτοσάλτε αποτελεί προσωπικό χτύπημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει επανειλημμένα πως παίρνει πάνω του το θέμα των εμβολιασμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here