Η Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών ΜΙΤ Κυβερνά και Τρομοκρατεί την μειονότητα στην Θράκη μας.

0
390

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Ονσούνογλου έχει δεχτεί αρκετές μηνύσεις από εκλεκτούς του Ερντογάν, διότι δεν είναι «υπάκουος»

Γράφει λοιπόν στα «tourkikanea.gr»:

«Δείτε, στην μειονότητα μας, στο παραμικρό περιστατικό, το Βαθύ Κράτος μέχρι και ο Ερντογάν, μας βάζουν να κάνουμε δηλώσεις, είτε χρειάζεται είτε δεν χρειάζεται την τελευταία περίοδο και με πλαστά στοιχεία…

Τελευταία διότι λέει διορίστηκε ο Αρχιμουφτής (λες και υπήρξε ποτέ στην ιστορία της μειονότητας Αρχιμουφτής), αλλά και για την Τουρκική μειονότητα των δήθεν 150.000 (Αν και ξέρουν πως ο πληθυσμός της μειονότητας σήμερα είναι αρκετά κάτω από 100.000).

Το TRT ετοιμάζει ταινία για τον πράκτορα Σαδίκ Αχμέτ που η ΜΙΤ εξέλεξε στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Εγώ πλέον όσο βλέπω την Τουρκία να ενδιαφέρεται για τη μειονότητα, ανησυχώ για το που θα χρησιμοποιήσει την μειονότητα ο μηχανισμός του βαθέως κράτους.

Δείτε και στη Βουλγαρία έγιναν εκλογές Αλλά στον τουρκικό τύπο ούτε μία είδηση δεν υπήρξε. Διότι εκεί στο κόμμα HOH δεν διείσδυσε το βαθύ κράτος. Ενώ σε εμάς το βαθύ κράτος και η ΜΙΤ κυβερνάνε, ενοχλώντας μας και τρομοκρατώντας την μειονότητα».

Σε άλλο του σχόλιο μεταξύ άλλων γράφει και τα εξής:

«Στην αρχή σκεφτόμουν πως έπρεπε για τα προβλήματα της μειονότητας να προσφύγουμε στην Άγκυρα. Όπως σκεφτόταν και η συντριπτική πλειοψηφία της μειονότητας. Κατά την περίοδο 1980-1984 όταν άρχισε ο μειονοτικός αγώνας όπως και στις πιο έντονες περιόδους του, εγώ ήμουν μέσα σε όλους τους αγώνες.

Είδα ότι η προτεραιότητά της Άγκυρας και μπορώ να πω το μόνο της άγχος, ήταν ο ΕΛΕΓΧΟΣ της μειονότητας. Δεκάρα δε δίνει για τον μειονοτικό αγώνα και την επίλυση των θεμάτων. Όταν η μειονότητα με δική της πρωτοβουλία αγωνίζεται και βρίσκει λύσεις για τα θέματα, ενοχλείται. Διότι χάνεται ο έλεγχος. Η εξέγερση μου άρχισε μετά από αυτήν τη διαπίστωση».

Ο άνθρωπος είναι σαφής.

-Την μειονότητα την Κυβερνά η ΜΙΤ και οι μηχανισμοί του Τουρκικού κράτους στην Θράκη μας.

-Κανένας αιρετός, κανένας αρμόδιος, κανένας Υπουργός ακούει;

-Αξιοπρόσεκτο είναι και το σημείο που λέει πως ανησυχεί για το που θα χρησιμοποιήσει η Τουρκία τη μειονότητα. Διότι εδώ μυρίζει προβοκάτσια. Όπως ξέρουμε η Τουρκία τα έκανε αυτά στην Κύπρο.

-Δεν της κοστίζει τίποτα να βάλει έναν πράκτορα παραδείγματος χάρη να πυρπολήσει ένα τζάμι και άντε μετά εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας…

-Εμείς φταίμε, εμείς φταίμε διότι αφήνουμε τους Πράκτορες της Τουρκίας να δραστηριοποιούνται στην Θράκη χωρίς ποινές…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here