Η ΜΚΟ που συνδέει τις Αδελφές Καϊλή με τον Άδωνη Γεωργιάδη!…των κ.κ. Μαρία Παναγιώτου, Νίκο Τσακανίκα και Εμμανουέλα Τσουδερού.

0
234

Η ΚΕΑΝ έχει ευνοηθεί με κρατικό χρήμα πάνω από 1.100.000 ευρώ, μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Η ΜΚΟ που συνδέει τις αδελφές Καϊλή με τον Άδωνι

Μία ακόμη ΜΚΟ περιστρέφεται γύρω από το σύστημα που είχε δημιουργήσει η Εύα Καϊλή μαζί με την αδελφή της Μανταλένα και όπως φαίνεται έχει ευνοηθεί με κρατικό χρήμα πάνω από 1.100.000 ευρώ μόνο τον τελευταίο χρόνο από τα προγράμματα Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων.

Μάλιστα, τα έργα που έχει αναλάβει η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχουν ενταχθεί και στις Δημόσιες Επενδύσεις, με υπογραφή του καλού συνεργάτη του Αδώνι Γεωργιάδη, Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, όπως απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο λόγος για τη ΜΚΟ Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ), η οποία ασχολείται με έναν αχταρμά θεμάτων, όπως οι νέες τεχνολογίες, το περιβάλλον, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, ο άνθρωπος και ασφαλώς η κοινωνία, πάντα με επίκεντρο, όπως υποστηρίζει, τους νέους.

 

KEAN – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων

Γενικός Γραμματέας στη συγκεκριμένη ΜΚΟ είναι η Ματίνα Κανάκη, η οποία, όπως αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, πρωταγωνιστεί σε όλες τις δραστηριότητες των αδελφών Καϊλή, γι’ αυτό και της αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός «Πρόσωπο-κλειδί».

Η κ. Κανάκη, για παράδειγμα, εμφανίζεται ως η νόμιμη εκπρόσωπος της κτηματομεσιτικής εταιρίας Estate Aria Properties, που σύστησαν τον περασμένο Νοέμβριο η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, διατηρώντας ο καθένας για τον εαυτό του το 50% των μετοχών.

Η κ. Κανάκη, επίσης, εμφανίζεται ως συνιδρύτρια μαζί με τη Μανταλένα Καϊλή της Μη Κερδοσκοπικής Πλατφόρμας Made Group, στην οποία είναι επίσης και μάνατζερ.

Η κ. Κανάκη, τέλος, εμφανίζεται και ως ερευνητική διοικητή βοηθός, του επονομαζόμενου Ευρωπαϊκού Νομικού Παρατηρητηρίου ELONtech, που δημιουργήθηκε από την πλατφόρμα Made Group, για την αξιοποίηση-όπως ευαγγελίζονται οι εμπνεύστριές του-«των νέων τεχνολογιών για δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης».

Για να γίνει κατανοητή όλη η σύνδεση του συγκεκριμένου συστήματος αρκεί να αναφέρουμε ότι στο ELONtech η Εύα Καϊλή εμφανίζεται με την ιδιότητα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ η αδελφή της με εκείνη του Εκτελεστικού Διευθυντή.

Στο ΚΕΑΝ, από την άλλη, κεντρική ομιλήτρια ήταν συχνά η Εύα Καϊλή, με την ιδιότητα της ως ευρωβουλευτού αλλά και ως αντιπρόεδρου του Ευρωκοινοβουλίου τους τελευταίους μήνες, όπως και η αδελφή της Μανταλένα με την ιδιότητα της εκπροσώπου του Made Group.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here