Η……νέα Χίλαρι Κλίντον!

0
660

Ταινία πρόκειται να γυριστεί στις ΗΠΑ με θέμα τα νεανικά χρόνια της Χίλαρι Ρόνταμ – Κλίντον, και το μεγάλο της έρωτα για τον Μπιλ Κλίντον – γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιου Yale , που την έκανε να βάλει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της για να τον στηρίξει.

Η ταινία θα φέρει ως τίτλος της το πατρικό όνομα της Χίλαρι «Rodham» και φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η 28άχρονη και πoλυπράγμων Scarlett Johansson, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο James Ponsolt.

Η Scarlett Johannsson είναι γνωστή οπαδός του Δημοκρατικού Κόμματος, με ενεργό ρόλο στις προεκλογικές αναμετρήσεις του 2008 και το 2012, στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα.

Οι Ρεπουμπλικάνοι όμως φοβούνται ότι το φιλμ αυτό θα ενισχύσει την έτσι κι αλλιώς σαρωτική υποψηφιότητα της άλλοτε Πρώτης Κυρίας του Λευκού Οίκου και τέως υπουργού Εξωτερικών, για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, αν βέβαια αποφασίσει να κατέβει ως υποψήφια η Χίλαρι, αφού μέχρι στιγμής, την τελική απόφαση δεν την έχει πάρει.

H Χίλαρι – Ντιαν – Ρόνταμ γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου του 1947 σε ένα ακριβό προάστιο του Σικάγο κι έχει δυο νεώτερους αδελφούς. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here