Η νεαρή Μαριάννα Γουλανδρή μέσα στη μόδα!

0
1227

Η καλλονή εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή, από την κόρη τους Χριστιάνα Γουλανδρή, ασχολείται με τη μόδα και την φιλανθρωπία.

Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τις αγαπημένες του Μαριάννες, την σύζυγό του και την εγγονή του.

Προ ημερών λοιπόν στο Τατόι Club στη Βαρυμπόμπη (ο χώρος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς) παρουσίασε για πρώτη φορά τη συλλογή της «Marianna G Exclusive Swimwear 2013» και την αφιέρωσε στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ». 

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Βίκυ Καγιά, είπε μεταξύ άλλων καλωσορίζοντας τους καλεσμένους:

«Η σχεδιάστρια Μαριάννα Γουλανδρή παραμένει Ελληνίδα, παρόλο που μεγάλωσε στο Λονδίνο. Η οικογενειακή της παράδοση, άλλωστε, της δίνει το δυναμισμό και την καθαρότητα στην ιδέα και στον σχεδιασμό, όπως αποπνέονται και μέσα από τις ίδιες τις δημιουργίες της.

Η Νίκη Δανελιάν, η Ελένη Ευθυμίου και η Ειρήνη Αθανασιάδου.

Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφερθώ στη γυναίκα η οποία ενέπνευσε τη μικρή Μαριάννα όταν ήταν παιδί, τη γιαγιά της, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και ως Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για περισσότερο από μια 20ετία, συνεχίζει με τις αξιέπαινες δράσεις της να δείχνει το δρόμο και να δίνει δύναμη τόσο σε αυτούς που τη χρειάζονται, όσο και σε εμάς – εμπνέοντάς μας και προτρέποντάς μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της, το οποίο ακολούθησε εμπράκτως η εγγονή της, Μαριάννα Γουλανδρή…».

Γιούλη Κανελλοπούλου, Δίκα Αλογοσκούφη, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου. 

Πηγές έμπνευσης της σχεδιάστριας Μαριάννας Γουλανδρή είναι η ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, η μυθολογία, η τέχνη και η αρχιτεκτονική της Αρχαίας Ελλάδας. 

Η συλλογή «Marianna G Exclusive Swimwear 2013» περιλάμβανε μπικίνι και ολόσωμα μαγιό φτιαγμένα από ιταλικά υφάσματα, καφτάνια, ευάερες maxi και mini φούστες από βαμβάκι και φίνο μετάξι.

Η ταλαντούχα και πανέμορφη σχεδιάστρια Μαριάννα Γουλανδρή.

Χωρισμένη σε τέσσερις ιστορίες: Goddess, Athletic, Brights και Ready to Wear – Η συλλογή κινήθηκε σε μία παλέτα χρωμάτων από γήινους τόνους και αποχρώσεις από τα ελληνικά τοπία και κάθε στυλ πήρε το όνομα του από νησιά που προκαλούν έντονα συναισθήματα στη σχεδιάστρια: 

Οι γονείς της Μαριάννας Γιώργος και Χριστιάνα Γουλανδρή κι ο αδελφός της Γιάννης.

– Η συλλογή Goddess αγκαλιάζει κολακευτικά τις όμορφες χρυσές λεπτομέρειες και τα περίτεχνα κοσμήματα. 

– Η συλλογή Athletic είναι απλή και εντυπωσιακή αναδεικνύοντας τις δυναμικές σιλουέτες μέσα από τις μεταλλικές λεπτομέρειες. 

Το φινάλε της επίδειξης με την Μαριάννα Γουλανδρή και τη Δούκισσα Νομικού.

– Η συλλογή Brights αποτελείται από μία ποικιλία παιχνιδιάρικων ζωντανών αποχρώσεων, και περίπλοκα κεραμικά prints. 

– Και τα αραχνοΰφαντα βαμβακερά φορέματα, φούστες, τα κατάλευκα καφτάνια από μετάξι και τα διαφανή maxi φορέματα, αποτελούν την επιτομή της πολυτελούς συλλογής Ready to Wear.

Χριστιάννα Γουλανδρή, Σάκης Ρουβάς, Μαριάννα Γουλανδρή, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κάτια Ζυγούλη.

Η εταιρεία Marianna G είναι ένα brand με συνείδηση που στηρίζει το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του και συγκεκριμένα υπέρ της δημιουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Επιπλέον, το 10% της κάθε αγοράς του μαγιό που ονομάζεται «Ελπίδα» θα δοθεί στον ίδιο σκοπό. 

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την νύφη της Μελίσσα Βαρδινογιάννη.

Guest star η Δούκισα Νομικού που συμμετείχε αφιλοκερδώς προσφέροντας την αμοιβής της στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», όπως και η Βίκυ Καγιά. 

Πριν αρχίσει η επίδειξη ο Αγγελιαφόρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκης Ρουβάς, που ήταν εκεί μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, πήρε τον λόγο και ευχήθηκε στην Μαριάννα Γουλανδρή «Καλή Επιτυχία».

Το ταλέντο και η αισθητική της νεαρής δημιουργού εντυπωσίασαν τους πάνω από 500 προσκεκλημένους που την χειροκρότησαν με ενθουσιασμό όταν στο τέλος της επίδειξης υποκλίθηκε μπροστά τους. 

Οι χορηγοί της εκδήλωσης Νιόβη Καλλέργη (illy), Kατερίνα Παλιού( Haagen Dazs), Χρύσα Αγρογιάννη (Ford).

Όμως η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ένα μικρό κοριτσάκι από τον ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η Μαριλένα, πρόσφερε στη Μαριάννα Γουλανδρή μια ανθοδέσμη εκ μέρους των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», κι εκείνη την πήρε στην αγκαλιά της για να την ευχαριστήσει. 

Την επίδειξη παρακολούθησαν με συγκίνηση ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, οι γονείς της σχεδιάστριας, Γιώργος και Χριστιάννα Γουλανδρή, και τα αδέλφια της, Γιάννης και Μαριέττα.

Άλλα μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη που παρευρέθησαν ήταν: ο Νίκος Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Αλεξία Αντσακλή – Βαρδινογιάννη, η Αριέττα Λιβανού – Βαρδινογιάννη, η Μελίσσα Βαρδινογιάννη και η Χρυσή Βαρδινογιάννη. 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: Ford, Haagen-Dazs και Illy.

Υποστηρικτές οι εταιρείες: Apivita, Studio 7, Tom Ford Εyewear, Νύχι-Νύχι, Fashion Workshop by Vicky Kaya, Άγγελος Σαχιτζής και τα κοσμήματα Herve Van der Straeten της Λώρας Τσουκαλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here