Η πειθήνια.

0
411

«Η Πειθήνια» της Tara Sue Me κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οργανισμό Λιβάνη.

Πρόκειται για το πρώτο μέρος της ερωτικής τριλογίας που σάρωσε τον κόσμο της λογοτεχνίας, δημιουργώντας εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες. Προκλητικά τρυφερό και αδυσώπητα ερωτικό.

«Η Πειθήνια» είναι ένα μυθιστόρημα που καθηλώνει τον αναγνώστη, κρατώντας τον με κομμένη την ανάσα ως την τελευταία σελίδα.

……Η πόλη της Νέας Υόρκης αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Ναθάνιελ Γουέστ τον ιδιοφυή και γοητευτικό ιδιοκτήτη του Βιομηχανικού Ομίλου Γουέστ, η βιβλιοθηκάριος Αμπιγκέιλ Κινγκ, όμως, τυχαίνει να ξέρει ότι αυτός ο πάμπλουτος και πανέμορφος άντρας έχει και μια άλλη, κρυφή πτυχή. Ερωτικά, ο Ναθάνιελ Γουέστ είναι ο τύπος του κυρίαρχου, και όταν η Άμπι μαθαίνει ότι ψάχνει για καινούρια υποτακτική, του στέλνει την αίτησή της.

Η ίδια δεν έχει προηγούμενη εμπειρία από τέτοιου είδους σχέσεις, έχει όμως μια μεγάλη επιθυμία να διεισδύσει σ’ έναν αλλιώτικο κόσμο ηδονής, να ζήσει κάτι που θα την εκτοξεύσει πολύ πέρα από τα σύνορα της συνηθισμένης καθημερινότητάς της. Πειθήνια η Άμπι θα παραδοθεί στον Ναθάνιελ…..

Καθώς όμως υποκύπτει όλο και περισσότερο στη γοητεία του, αρχίζει να φοβάται ότι η καρδιά του είναι αδιαπραγμάτευτη. Μπορεί όμως να σώσει τη δική της πριν είναι πολύ αργά; Κάθε στιγμή μαζί του η Άμπι έρχεται αντιμέτωπη με τις πιο σκοτεινές πλευρές της, γνωρίζοντας έναν κόσμο που η φαντασίωση δεν έχει όρια…..

Η συγγραφέας

Η Αμερικανίδα Tara Sue Me έγραψε την πρώτη της νουβέλα 12 ετών και από τότε πέρασαν 20 χρόνια για να ξαναπάρει στα χέρια της πένα και να ξαναγράψει τη δεύτερη .

Μετά από μια σειρά light ρομάντζων κολύμπησε στα βαθιά επιχειρώντας κάτι πιο δυνατό και πιπεράτο. «Η Πειθήνια» έσπασε ρεκόρ πωλήσεων και αναμένονται τα δύο ακόμη σήκουαλς.

Η Τάρα μένει με την οικογένειά της, δυο σκύλους και μια γάτα στις Νότιες Πολιτείες των ΗΠΑ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here