Η πρόσφατη δικαστική «σταδιοδρομία» του Δημάρχου Κηφισιάς!

0
275

Στις 21/11/2013 το ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε την μήνυση που είχε κατατεθεί από το Δασαρχείο Πεντέλης εις βάρος του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη. Εκτός από την βαριά ποινή των 18 μηνών φυλάκιση με αναστολή το δικαστήριο του επέβαλε και πρόστιμο100.200,00 ευρώ.

Την περασμένη Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 ο Δήμαρχός μας, Νίκος Χιωτάκης, ζήτησε αναβολή στη δίκη που είχε για το θέμα των σούπερ μάρκετ Μπαλάσκα, προκειμένου να παραστεί στη Βουλή την ίδια μέρα.

Το κατηγορητήριο ήταν για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση με σκοπό να βλάψει την επιχείρηση και αυτό γιατί αφαίρεσε ο Δήμαρχος την άδεια του σούπερ μάρκετ ενώ αυτό ήταν σε λειτουργία, με αποτέλεσμα εκτός από τα διαφυγόντα κέρδη να αναγκαστεί να πετάξει και πολλών χιλιάδων ευρώ νωπά προϊόντα.

Η αναβολή δόθηκε με αόριστη ημερομηνία ώστε να μπορέσει να βρει το δικαστήριο ανοιχτή ημερομηνία εντός των προσεχών δύο μηνών!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το δικαστήριο των ημερών για τον Δήμαρχο κ. Χιωτάκη.

Αναβολή πήρε και το δικαστήριο της 12ης Δεκεμβρίου 2013 που αφορά άμεση συνέργια του Δημάρχου σχετικά με την μη προστασία αναδασωτέας περιοχής βάσει του Νόμου 998/79. Συνέχεια της ίδιας μηνυτήριας αναφοράς που είχε καταθέσει το Δασαρχείο Πεντέλης για την δικαστική υπόθεση της 21/11/2013 στο ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Επίσης τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 γίνεται ακόμα ένα δικαστήριο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου SOS, που αφορά παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου όσον αφορά στις κατεδαφίσεις των κεραιών.

Το πρόγραμμα του Δημάρχου έχει συνέχεια και το νέο έτος! Στις 07/01/2014 με την δίκη στο ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από την μηνυτήρια αναφορά της κ. Ζώη Κατσιάνη κατά του Δημάρχου σχετικά με περιβαλλοντολογικές παραβάσεις στην Κηφισιά.

Ακολουθεί στις 13/03/2014 η μητέρα όλων των δικών μετά από 10 χρόνια για το γνωστό θέμα του κ. Χαράλαμπου Μαυρομμάτη στο 6ον Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών!

Αναβολή στην αναβολή ω αναβολή……η τέρμα στην αναβολή!! Οψόμεθα!!

Υ.Γ. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις επικρατεί μεγάλος προβληματισμός στη ΝΔ, καθώς οι Δημοτικές Εκλογές είναι πολύ κοντά και με τα νέα δεδομένα ο κ. Χιωτάκης θα έχει σοβαρό πρόβλημα στο Δήμο του…… 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here