Η πρόταση Μητσοτάκη διαχωρίζει τους πολίτες για εμβόλια που δεν έχουν έρθει ακόμα…του Κώστα Πουλακίδα.

0
417

Τι κρύβεται πίσω από το πιστοποιητικό εμβολιασμού που προτείνει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης;

Είναι η κερκόπορτα για να σπάσει το ιατρικό απόρρητο και να είναι προσιτό σε ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και κρατικές υπηρεσίες καταστολής;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προτείνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού να χρησιμοποιείται σαν ταξιδιωτικό διαβατήριο για να μπορεί να ταξιδέψει κάποιος με αεροπλανο από χώρα σε χώρα.

Η κίνηση αυτή σπάει στην ουσία το ιατρικό απόρρητο καθώς π.χ. αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει το εμβόλιο για λόγους υγείας θα πρέπει να τους αναφέρει στον δημόσιο έλεγχο για να μπει στο αεροπλάνο.

Ηχηρό Ευρωπαϊκό όχι σε Μητσοτάκη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ηχηρό χαστούκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς σύμφωνα με κοινοτικό αξιωματούχο, το πιστοποιητικό απόδειξης εμβολιασμού θα πρέπει να είναι ιατρικό και όχι ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από ότι φαίνεται η επιλογή του Μητσοτάκη να γίνει λαγός των Αεροπορικών Εταιρειών απέτυχε οικτρά καθώς κανένας στην ευρωπαϊκή ένωση δεν τον πήρε στα σοβαρά.

Το κακό βέβαια είναι πως στο πρόσωπο του Κυριακού Μητσοτάκη δυσφημίζεται και η χώρα μας. Βέβαια το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη καθώς οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα συνεχίσουν τις πιέσεις τους για την χρήση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και σαν ταξιδιωτικού εγγράφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here