Η Ρωσία ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ την Βρετανία ως υπεύθυνη της «τρομοκρατικής επίθεσης» στον γέφυρα της Κριμαίας-Τι ακολουθεί;

0
170

Στελέχη των SAS ήδη έχουν δράσει στο εσωτερικό της Ρωσίας καταστρέφοντας στρατηγικές υποδομές!…

Εξαιρετικά δυσοίωνες για την διεθνή ασφάλεια φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις και τα επακόλουθα από την τρομοκρατική επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας ή αλλιώς γέφυρα του Κερς.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας διαρρέουν πληροφορίες ότι η επίθεση οργανώθηκε από τις βρετανικές υπηρεσίες και εκτελέστηκε από ειδική ομάδα σαμποτέρ των SAS (Special Air Service) την ειδική μονάδα ανορθόδοξου πολέμου της Βρετανίας.

British Special Air Service (SAS) | The Regiment - Unbeatable - YouTube

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου δημοσιογράφου και με καλές πηγές στην Ρωσική Κυβέρνηση, Σεργκέι Ισένκο στην Svobodnaya Press  που επικαλείται πηγές στις Μυστικές Υπηρεσίες της Ρωσίας:

«Οι ειδικές δυνάμεις SAS συμμετείχαν στο παρελθόν αρκετά αποτελεσματικά στον πόλεμο της Κορέας, στη σύγκρουση στη Βόρεια Ιρλανδία, στον πόλεμο μεταξύ της Βρετανίας και της Αργεντινής για τα νησιά Φώκλαντ (Μαλβίνες), στα γεγονότα στον Περσικό Κόλπο και Εκστρατεία του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν.

-Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η παρουσία Βρετανών σαμποτέρ στην Ουκρανία επιβεβαιώθηκε.

-Στις 17 Αυγούστου, τόσο εδώ όσο και στη Δύση, υπήρξαν προτάσεις ότι η SAS «ζεστάθηκε» στην περιοχή μας του Κουρσκ μπροστά από τη γέφυρα της Κριμαίας.

-Την ημέρα αυτή, οι πύργοι μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας ανατινάχτηκαν κοντά στα χωριά Pryamitsyno και Lyubitskoye, τα οποία βρίσκονται 44 χιλιόμετρα το ένα από το άλλο και οδηγούν στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ.

Όλα αυτά απειλούσαν με μεγάλα τεχνολογικά προβλήματα στον Πυρηνικό σταθμό. Όμως το Ρωσικό προσωπικό κατάφερε να αποτρέψει τα χειρότερα»

Τέτοια άρθρα δεν είναι καθόλου συνηθισμένα στην Ρωσία. Και τίποτα δεν γράφεται στην Ρωσία σε αυτό το επίπεδο χωρίς έγκριση και πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί πλέον καταδεικνύουν ότι ένα κράτος, η Βρετανία, εν προκειμένω, χρησιμοποιεί στρατιωτικές δυνάμεις για να καταστρέψει ρωσικές πολιτικές υποδομές.

Και μάλιστα αναφέρονται και  σε σαμποτάζ των SAS που  έγινε προκειμένου να καταστραφεί το Ρωσικό πυρηνικό εργοστάσιο στο Κούρσκ. Ολόκληρο το άρθρο στοχοποιεί την Βρετανία και ουσιαστικά «νομιμοποιεί» Ρωσική δράση εναντίον της.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

Υ.Γ. Γέφυρα της Κριμαίας: Βίντεο-Ντοκουμέντο αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ένα βίντεο-Ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει την στιγμή που το φορτηγό το οποίο κατέστρεψε τη γέφυρα της Κριμαίας, περνάει τον αστυνομικό και στρατιωτικό έλεγχο λίγο πριν εισέλθει σε αυτή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας αναλώνεται στα χαρτιά του φορτηγού και του οδηγού, ενώ η αυτοψία στο φορτίο του οχήματος, διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα!

Εκεί ακριβώς φαίνεται να είναι το σημείο κλειδί. Το φορτηγό είχε κάνει την συγκεκριμένη διαδρομή αρκετές φορές, ενώ όλα έδειχναν πως είναι άλλη μία συνηθισμένη διαδρομή προς την Κριμαία.

Οι αστυνομικές αρχές όμως δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζουν ότι ο οδηγός εξαφανίστηκε για έξι ολόκληρες ώρες πριν φτάσει στο σημείο ελέγχου! Ενώ δηλαδή θα έπρεπε από την αναχώρηση μέσα σε 30 λεπτά να βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο, αυτός έκανε έξι ολόκληρες ώρες!

Αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε για να παγιδευτεί το φορτηγό, από Ουκρανούς πράκτορες που συνεργάζονται με Ρώσους υπηκόους εντός ρωσικού εδάφους, όπως ισχυρίζεται το Κρεμλίνο.

Ο οδηγός φαίνεται να είναι Τάταρος της Κριμαίας, αυτό όμως δεν αρκεί για να τεκμηριωθεί η επίθεση αυτοκτονίας. Αν και ο συγχρονισμός της έκρηξης, την ώρα ακριβώς που δίπλα από το φορτηγό περνούσε το τρένο φορτωμένο με εύφλεκτο υλικό, είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει απομακρυσμένα.

Δηλαδή, ο οδηγός να νόμιζε πως μετέφερε κάποια λαθραία προϊόντα στην Κριμαία, να μην γνώριζε ότι το φορτηγό του ήταν παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών και η πυροδότηση να έγινε από άλλο σημείο.

Σε αυτό το σενάριο οπωσδήποτε θα έπρεπε να συμμετέχουν Μυστικές Υπηρεσίες άλλων χωρών, όπως ισχυρίζεται και το Κρεμλίνο, που θα μπορούσαν να έχουν ζωντανή εικόνα τόσο για την θέση του φορτηγού όσο και για την θέση του τρένου, ώστε να πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά την κατάλληλη στιγμή.

Μέχρι στιγμής η Ρωσική πλευρά δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το επιχειρησιακό σκέλος της τρομοκρατικής ενέργειας, όπως την αποκαλεί, διαβεβαιώνει πάντως ότι γνωρίζει όλο το παρασκήνιο γι’ αυτό και εμπλέκει υπηρεσίες τρίτων χωρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here