Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ της διαπλοκής δεν είναι διχασμός κύριοι, είναι πατριωτικό καθήκον κάθε Έλληνα.

0
241

Ας δούμε την αφετηρία των πρωτοσέλιδων που έγραψαν για διχασμό……..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κληρονόμησε το Κράτος, κι ως νόμιμος διάδοχος του πρωθυπουργικού θώκου, είναι κατά τους υποτελείς συμβούλους του, η ίδια η Ελλάδα.

Αυτή είναι κι η μόνη πραγματικότητα στο υποσυνείδητο της Αγίας Οικογένειας, με την ευρύτερη έννοια, όχι μόνον των συγγενών, αλλά όλων όσων είναι υπό την επιρροή της.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ομολόγησε στον ΣΚΑΙ (βίντεο ΕΔΩ),  ότι ήταν μακράν ο πολιτικός με τα περισσότερα ρουσφέτια από τους συναδέλφους του και πολλαπλασιάστε το επί τις δεκατίες μέχρι σήμερα και θα καταλάβετε το μέγεθος της έπαρσης. 

Κι αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην ΝΔ, αλλά σε όλο το παλιό πολιτικό φάσμα, ακόμη και στην εποχή που το ΠΑΣΟΚ ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος της ΝΔ, ο Κώστας Σημίτης ήταν αυτός που βρήκε εργασία στον νεαρό τότε Κυριάκο Μητσοτάκη. Διευθυντής σε κρατική Τράπεζα εννοείται, να μην νομίζεται ότι είναι κανένας θνητός.

Τι όμως εννοούν διχασμό;

Ο διχασμός, όπως μαθαίνουμε από την Ιστορία, προϋποθέτει δύο μεγάλα μέρη του πληθυσμού, σχεδόν ίσα σε μέγεθος, όπως πχ στην εποχή του Εθνικού Διχασμού, μεταξύ βασιλοφρόνων και βενιζελικών, αλλά στην περίπτωση μας, από την μια πλευρά είναι οι Έλληνες, περίπου το 95% του λαού κι από την άλλη ένα 5% που αποτελεί την ελίτ, μαζί με τους λακέδες της, που τα 40 χρόνια απαντούσε θετικά στην……κλήση «ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο».

Τρεις εφοπλιστές, που είναι ταυτόχρονα και οι τρεις καναλάρχες, μερικοί κατασκευαστές που έπαιρναν όλα τα δημόσια έργα με εναρμονισμένες πρακτικές, οι οποίοι όλοι μαζί κατέχουν μονοπωλιακά το 99% της ενημέρωσης στην χώρα.

Αυτοί λοιπόν οι πολιτικοί και πλουτοκράτες, το μόνο που είχαν να κάνουν, ήταν να βοηθούν ο ένας τον άλλον, κάθε 4 χρόνια ώστε να εκλέγονται οι «κατάλληλοι» σε κάθε κόμμα εξουσίας και μετά να μοιράζονται τα ιμάτια του λαού ανενόχλητοι.

Τι είπε λοιπόν ο Αλέξης που θεώρησαν ως διχασμό;

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις αιτίες και τα πρόσωπα που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια/φόρο-ασυλία του μεγάλου πλούτου/ασυδοσία μιας σειράς επιχειρηματικών και εκδοτικών ομίλων που για χρόνια θεωρούσαν ότι η χώρα τους ανήκει/κυνισμό και την περιφρόνηση μιας πολιτικής ελίτ η οποία νόμισε ότι η Ελλάδα είναι φέουδο»

Τι από όσα ανέφερε ο Πρωθυπουργός σας φαίνεται, ότι στοχοποιεί μεγάλες κοινωνικές ομάδες ή τάξεις ή ακόμη και την ίδια την τάξη των «πλουσίων», αφού οι διαπλεκόμενοι είναι μερικές δεκάδες ακόμη κι από αυτούς!

Δεν υπονόησε ότι φταίει ο τυροπιτάς για την κρίση, δεν κατηγόρησε τον συνταξιούχο, δεν στάθηκε απέναντι στον μικρομεσαίο.

Αλλά ο σοφός λαός λέει «όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται», μίλησε για διαπλοκή και απάντησαν, ομολογώντας, αυτοί που εκπροσωπούν την διαπλοκή για «διχασμό».

Ο μόνος διχασμός, που υπάρχει στην περίπτωση μας, είναι με την λογική. Την προπαγάνδα του «μαζί τα φάγαμε» των νταβατζήδων, που έφεραν τα μνημόνια και το ΔΝΤ, έστειλαν τον λογαριασμό στον λαό για να πληρώσει, και τελικά πλήρωσε, τα δικά τους εγκλήματα.

Δυστυχώς γι αυτούς, έχασαν το μονοπώλιο της ενημέρωσης και σήμερα στην εποχή του διαδικτύου, η προπαγάνδα τους, δεν έχει μεγαλύτερη επιρροή από το μελάνι που χρειάστηκε να τυπωθεί το πρωτοσέλιδο, μετά βίας και μερικά τρολ του Διαδικτύου και τα πληρωμένα παπαγαλάκια που δεν έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει γυρισμός.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here