Η Τρίτη και…«φαρμακερή» διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, που ακόμη δεν δημοσιεύτηκε!

0
265

Από τον περασμένο Μάρτιο, είχε ανακοινωθεί ότι, επρόκειτο να δημοσιευθεί στις αρχές Μαΐου. Αλήθεια, τι απέγινε η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου;;

Μήπως επειδή περιλαμβάνει η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου…μίζες σε Υπουργούς γι’ αυτό την κρύβουν;

Πληροφορίες από δικαστικές πηγές, διαβεβαιώνουν ότι, ακόμη ούτε καν δικάσιμο δεν έχει λάβει στο Πρωτοδικείο, η δημοσίευση της τρίτης διαθήκης του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Τόση καθυστέρηση δεν συνάδει με το περιεχόμενο της τρίτης διαθήκης του Άκη, που φέρεται να είναι η σημαντικότερη από τις δύο προηγούμενες, καθώς  περιέχει, (σύμφωνα με το ΒΗΜΑ) οπτικό υλικό από συναντήσεις Πολιτικών Προσώπων σε ιδιωτικούς χώρους, όπου εμφανίζονται να παραλαμβάνουν χρηματικά ποσά σε χαρτοφύλακες, όπως και στοιχεία για σύστημα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων Πολιτικών και άλλων Ιδιωτών που δεν είχε γνωστοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Τα μυστικά της τρίτης διαθήκης του Ακη Τσοχατζόπουλου

Ακόμα, εκτός από το χειρόγραφο ο Άκης Τσοχατζόπουλος φέρεται, να έχει ηχογραφήσει περίπου 2.000 «μηνύματα»-διάρκειας 5-10 λεπτών το καθένα-όπου φέρεται να καταγράφει τα επίμαχα γεγονότα και τι είχε συμβεί, κατά την άποψή του, σε θέματα ύποπτων συναλλαγών.

Κατά τις ίδιες πηγές, στο ίδιο υλικό που συνοδεύει την περίπου 15 σελίδων ιδιόχειρη διαθήκη περιέχονται και φωτογραφίες από τραπεζικές θυρίδες τριών Πολιτικών Προσώπων, οι οποίες είναι γεμάτες με χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Επιπλέον, προσδιορίζεται η εμπλοκή σε παράνομες συναλλαγές τριών άλλων προσώπων – ανάμεσα σε αυτούς κι ένας δικηγόρος που είχαν επαφές με τους Πολιτικούς στο πλαίσιο συνεννοήσεων για μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα, για τα οποία καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here