Η ώρα της Όλγας για τον Δήμο Αθηναίων!

0
305

Μια…..οριζόντια ανάγνωση των ρεπορτάζ που δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο αρκούν για να «αφυπνίσουν» και τον πλέον δύσπιστο: Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη είναι το πρόσωπο στο οποίο επικεντρώνεται η στρατηγική στόχευση της Νέας Δημοκρατίας για τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας στις εκλογές του Μαΐου, προκειμένου να ανακτήσει η Κεντροδεξιά τον έλεγχο της πρωτεύουσας.

Εκεί δηλαδή όπου κυριαρχούσε πλήρως από το 1986 και μέχρι το 2010, για 24 ολόκληρα χρόνια, πριν ο Νικήτας Κακλαμάνης ηττηθεί από τον Γιώργο Καμίνη.

Η υποψηφιότητα της Όλγας Κεφαλογιάννη είχε «περπατήσει» και πριν από μερικούς μήνες, τότε ωστόσο τα σχετικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι η Υπουργός Τουρισμού δεν ενθουσιαζόταν με τη σχετική ιδέα. Κάτι άλλωστε που τόνιζε και η ίδια σε συνεντεύξεις της, υποστηρίζοντας ότι με τον χώρο της Αυτοδιοίκησης θα πρέπει να ασχοληθούν όσοι έχουν γνώση των θεμάτων.

Σήμερα, και μετά την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει γενιά, με την υποψηφιότητα του 33χρονου Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που δείχνει ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση θέλει να επαναπροσδιορίσει την ατζέντα στην Αθήνα, και να διεκδικήσει την πρωτεύουσα με μια ρητορική «φρέσκων ιδεών», φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία επανέρχεται στην υποψηφιότητα της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Οι σχετικές πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία εμφανίζουν τη νεαρή πολιτικό η οποία στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές μετακόμισε από το Ρέθυμνο στην Α’ Αθηνών και κατάφερε να αναδειχθεί πρώτη, μπροστά από εμβληματικούς πολιτικούς της Κεντροδεξιάς σαν τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Προκόπη Παυλόπουλο, να είναι η μόνη που διαμορφώνει συνθήκες νίκης για τη Νέα Δημοκρατία στην Αθήνα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here