Η Guardian και το Spiegel στρώνουν το χαλί για την Τουρκική εισβολή, συκοφαντώντας την Ελλάδα.

0
264

Την ώρα που η Τουρκία απειλεί ανοιχτά θέτοντας θέμα κυριαρχίας ακόμα και στα μεγάλα νησιά, η Βρετανική Guardian, το Γερμανικό Spiegel και «ανθρωπιστικές» οργανώσεις, έχουν εξαπολύσει ένα άκρως επικίνδυνο και συκοφαντικό κύμα προπαγάνδας, προκειμένου να κατηγορήσουν την Ελλάδα ως δολοφόνο προσφύγων.

Παγκόσμιο ΣΟΚ: Διεθνής έρευνα αποκαλύπτει δολοφονίες προσφύγων από το ελληνικό λιμενικό - 20/20 Magazine

Είναι τόσο άθλιοι, που παράλληλα παρουσιάζουν την Τουρκία ως χώρα που σώζει πρόσφυγες!

Der Spiegel Οι λησμονημένοι της Σάμου - Δύσκολη κατάσταση στους προσφυγικούς καταυλισμούς

Ποια; Η Τουρκία που έχει θησαυρίσει από το δουλεμπόριο προσφύγων, που σφάζει πρόσφυγες ακόμα και για εμπόριο οργάνων, όπως έδειξε η μεγάλη έρευνα του CNBC η οποία περίεργος εξαφανίστηκε από την δημοσιότητα.

Η Τουρκία όπου νοικοκυραίοι σπάνε τα χέρια σε μικρά παιδάκια από την Συρία επειδή έκλεψαν ένα κομμάτι ψωμί για να φάνε.

Η Τουρκία που έγινε σκλαβοπάζαρο για χιλιάδες γυναίκες Γεζίντι οι οποίες βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν από συνεργάτες των Τούρκων σε τουρκικό έδαφος.

Το πλέον επικίνδυνο όμως είναι ότι αυτά τα ρεπορτάζ έχουν μία βρώμικη σκοπιμότητα. Να θέσουν σαφές θέμα έρευνας και διάσωσης σε περιοχές των οποίων η Τουρκία αμφισβητεί την κυριαρχία.

Όταν ο Πάνος Καμμένος δήλωνε σε κάθε διεθνές μέσο και με κάθε τρόπο ότι ο Έλληνας στρατιώτης ή αξιωματικός δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάποιον άμαχο να πνιγεί, ήξερε πολύ καλά τι έκανε.

Και ήξερε πολύ καλά γιατί είχε δώσει τις συγκεκριμένες εντολές οι οποίες εκτελούνται απαρέγκλιτα. Ακόμα και σήμερα. Έτσι, οι τούρκοι δεν μπόρεσαν σε καμιά στιγμή να θέσουν θέμα έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο παρά τις δεκάδες χιλιάδες μεταναστών που έσπρωχναν επίτηδες στον θάνατο!

Αυτά τα δήθεν ρεπορτάζ λοιπόν με μάρτυρα κάποιον ισλαμιστή που βρέθηκε στην Τουρκία ισχυριζόμενος ότι οι Τούρκοι τον έσωσαν ενώ οι Έλληνες πήγαν να τον πνίξουν, αποτελεί μίας πρώτης τάξεως προπαγάνδα για να ενισχύσει τις τουρκικές στοχεύσεις κατά της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας.

Η Ελλάδα λοιπόν πρέπει να ξεκινήσει επίσημα δικαστική έρευνα για να αποκαλυφθεί ολόκληρη η αλήθεια και έπειτα – τάχιστα –  να στραφεί κατά των μέσων που σε συνεργασία με την Τουρκία επιδιώκουν έναν νέο Αττίλα.

Επιπλέον, κάθε Έλληνας οφείλει να γνωρίζει ότι η Τουρκία δολοφόνοι και εκμεταλλεύεται μετανάστες. Όχι η Ελλάδα. Τα τάγματα εργασίας που εξελίχθηκαν σε στρατόπεδα εξόντωσης, ήταν κι αυτά μία «προσφορά» των τούρκων στην ανθρωπότητα. Όπως και κάθε άλλη παγκόσμια κτηνωδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here