Θα σε πάρω να φύγουμε στο Badminton.

0
221

Μετά την τεράστια επιτυχία και τους 60.000 θεατές, η παράσταση «Θα σε πάρω να φύγουμε» (που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «η παράσταση της χρονιάς»), το αφιέρωμα στην Αθηναϊκή Επιθεώρηση, επιστρέφει, μετά από απαίτηση του κοινού, για λίγες μόνο παραστάσεις , από 20 Νοεμβρίου 2013, στο Θέατρο Badminton.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

ΤΕΤ. 20, ΠΕΜ. 21, ΠΑΡ. 22, ΣΑΒ. 23, ΚΥΡ. 24,
ΤΕΤ. 27, ΠΕΜ. 28, ΠΑΡ. 29, ΣΑΒ. 30 ΝΟΕΜ., ΚΥΡ. 1 ΔΕΚ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:
ΤΕΤ., ΚΥΡ. στις 19:30 – ΠΕΜ., ΠΑΡ., ΣΑΒ. στις 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Α Ζώνη: 32€- Β Ζώνη: 24€- Γ Ζώνη: 18€- Δ Ζώνη: 10€, 7€ φοιτητικό

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Τηλ. 210 8840600 |abcd.gr | viva.gr | καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots

Η υπερπαραγωγή του Μιχάλη Αδάμ, στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε, είναι βάλσαμο ψυχής, με την υπέροχη μουσική, τα ωραία σκηνικά, τα λαμπερά κοστούμια της και μας κάνουν να ξεχνάμε για λίγο τη μιζέρια μας και να φορτώνουμε τις…. μπαταρίες μας.

To μουσικοχορευτικό υπερθέαμα αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας μέσα από την πορεία της επιθεώρησης. Πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η «Κυρία Επιθεώρηση» που επιστρέφει στη σκηνή για να ταξιδέψει τον κομπέρ-εγγονό της πίσω στο χρόνο, στις σημαντικότερες στιγμές της.

Στο σανίδι παρελαύνουν οι μυθικοί πρωταγωνιστές, οι αμίμητες ατάκες, οι σπουδαίες φωνές, τα αθάνατα τραγούδια, τα λαμπερά θέατρα της χρυσής εποχής της επιθεώρησης. Κι από κοντά η επικαιρότητα, οι πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, η αστικοποίηση, η μοίρα της Ελλάδας – πάντα με χιούμορ και σατιρική διάθεση.

H «Κυρία Επιθεώρηση», νυμφευμένη στην παράσταση μ’ έναν δεξιό, αλλά ερωτευμένη μ’ έναν αριστερό, διχασμένη ανάμεσα στο αστικό και το λαϊκό, το χιούμορ και τη σοβαρότητα, είναι η ίδια, η αιωνίως διχασμένη Ελλάδα.

Ένας 35μελής θίασος από ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές – η «dream team» του ελληνικού μουσικού θεάτρου – ζωντανεύει τις περιπέτειες, τα σουξέ και τους έρωτες της «Κυρίας Επιθεώρησης» σε σκηνοθεσία και χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού.

Στο ρόλο της «Κυρίας Επιθεώρησης» ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος βραβεύτηκε για το ρόλο αυτό από την Ακαδημία Θεατρικών Βραβείων. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Χαρά Κεφαλά, Μαριάννα Πολυχρονίδη και Μίνως Θεοχάρης. Στο ρόλο του κομπέρ ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τα κείμενα και οι νέοι στίχοι είναι του Άγγελου Πυριόχου, ενώ για τη μουσική και τις νέες συνθέσεις υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος διευθύνει και την Ορχήστρα, όπως έκανε για πολλές δεκαετίες στην ιστορία του είδους.

Το εντυπωσιακό σκηνικό περιβάλλον υπογράφει η Εύα Νάθενα, η οποία επιπλέον σχεδιάζει πάνω από 300, αντιπροσωπευτικά της εποχής, λαμπερά κοστούμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here