Θεσσαλονίκη: «Θερμή» Υποδοχή στην αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας: «Γκάγκα ντροπή σου, πεινάνε οι συνάδερφοί σου».

0
309

Με συνθήματα και σφοδρές αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι νοσοκομειακοί γιατροί την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα στη Θεσσαλονίκη.

«Γκάγκα ντροπή σου, πεινάν συνάδελφοι σου», ανέφερε ένα από τα συνθήματα που ακούστηκε από τους γιατρούς οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στην Υγεία.

Η αναστολή μη εμβολιασμένων υγειονομικών αλλά και η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΕΣΥ, αποτέλεσμα των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μπήκαν στο στόχαστρο των υγειονομικών.

«Ανοίγουν “τρύπες” στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, τα οποία λειτουργούν στο όριο και χρειάζονται τα ίδια ενίσχυση, για να κλείσουν αναποτελεσματικά “τρύπες” σε άλλα νοσοκομεία. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο δημιουργούν τεράστια σωματική και οικονομική εξουθένωση στους συναδέλφους, αλλά πολύ περισσότερο υποβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στα νοσοκομεία τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και των υπολοίπων νομών»…τονίζει σε ανακοίνωσή το ΔΣ της Ένωσης Υγειονομικών Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here