ΙΜΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! Οι Τούρκοι θα αιχμαλώτιζαν ελληνικό πλήρωμα του «Γαύδος» ΛΣ 090!

0
762

Καθαρό πειρατικό εμβολισμό από τους Τούρκους είχαμε τα μεσάνυχτα στα Ίμια (23.40 της 12-3-2018), όταν η τουρκική ακταιωρός «Umut» (702) χτύπησε εσκεμμένα με την πλώρη της το υπερσύγχρονο ελληνικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος (090) «Γαύδος», με σκοπό να προκαλέσει ναυάγιο ή ακινητοποίηση και αιχμαλωσία τελικά των μελών του πληρώματός μας!

Για να μπορέσει έπειτα να ανταλλάξει τους δικού μας, με τους Τούρκους Στρατιωτικούς που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα!

Οι Τούρκοι για πρώτη φορά προχώρησαν σε τέτοια μεγάλη ναυτική πρόκληση, όχι απλά επιχειρώντας, αλλά πετυχαίνοντας να εμβολίσουν ελληνικό σκάφος και μάλιστα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, αν και σε απόσταση «αναπνοής» από τις τουρκικές ακτές.

Σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν «ναυάγιο», το οποίο θα απέδιδαν σε «ατύχημα», «διασώζοντας» κατόπιν μέσα στα βαριά μεσάνυχτα, το ανύποπτο ελληνικό πλήρωμα ή αιχμαλωτίζοντάς το με τη βία αν αρνούνταν να πατήσει σε πλωτό «τουρκικό έδαφος», ώστε να το ανταλλάξουν κατόπιν με τους Τούρκους «πραξικοπηματίες» στην Αθήνα, που επανειλημμένα έχει ζητήσει ο Ερντογάν και δεν δώσαμε, εξοργίζοντας τους ανατολίτες…

Ο εμβολισμός ήταν διατεταγμένος και φαίνεται πως τείνει πια γίνει γενικευμένος «κανόνας εμπλοκής», έτσι ώστε όταν στην περιοχή των ελληνικών Ιμίων, ελληνικό σκάφος παρουσιάσει τα πλευρά του, ιδίως σε σκοτεινές ώρες, να εμβολίζεται πάραυτα και πάση δυνάμει από τα μεγαλύτερα, αλλά παλαιότερα τουρκικά πλοία, όπως το 702, που διαθέτει και ελικοδρόμιο στην πρύμνη του, ενώ μεταφέρει και μικρότερο πλωτό σκάφος…

Εφιστούμε έτσι την προσοχή στα ελληνικά σκάφη, να παρουσιάζουν πάντα πλώρη στους Τούρκους, κοφτερή και ατσάλινη, σαν «του σπαθιού την τρομερή»! 

Σε περίπτωση δε «ναυαγίου» να αρνηθούν τη διάσωση από του Τούρκους, περιμένοντας τα ελληνικά σωστικά μέσα, που έχουν και τα σχετικά δικαιώματα.

Γι΄ αυτό λοιπόν ακριβώς επιλέχθηκε να γίνει νύχτα ο εμβολισμός, ώστε να μην μπορούν να παρουσιαστούν «ίχνη» και «αποδείξεις», να παρουσιαστεί το συμβάν σαν «ατύχημα» και για να βρεθεί σε σύγχυση και ανάγκη το ελληνικό πλήρωμα, ώστε να ανέβει, είτε με το καλό είτε με το ζόρι, στην τουρκική ακταιωρό… 

Το σημείο εμβολισμού του «Γαύδος» ΛΣ 090

Ο Τούρκος κυβερνήτης, σημάδεψε μάλιστα το κέντρο του «Γαύδος»(όπου και θα υπήρχε πολύ σκληρό αποτέλεσμα από τον εμβολισμό), αλλά ο ελιγμός και η γρηγοράδα του ΛΣ 090, τους στέρησε την δυνατότητα αυτή, «επιτρέποντάς» να χτυπηθεί η πρύμνη, στο σημείο της φωτογραφίας, όπου εκτονώθηκε η δύναμη της πρόσκρουσης, προκαλώντας πάντως μεγάλες ζημιές!

Υ.Γ. Βίντεο από τη στιγμή του εμβολισμού του «Γαύδος» από την τουρκική ακταιωρό στο φως της δημοσιότητας από την «Καθημερινή».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here