Κάθαρση και τιμωρία για τους τραπεζίτες, άμεσα!…..του Πέτρου Φιλίππου.

0
257

Το 2010 μιλώντας με πρωτοκλασάτο υπουργό του ΠΑΣΟΚ όταν με δική μου πρωτοβουλία του τηλεφώνησα επισείοντας την προσοχή του για τον επερχόμενο όλεθρο μου απάντησε «δυστυχώς είμαστε όμηροι των τραπεζιτών».

Δυστυχώς όμως όμηροι των τραπεζιτών δεν ήταν μόνο η τότε κυβέρνηση αλλά και οι επόμενες και δυστυχώς η Ελληνική δικαιοσύνη…!

Η κυβέρνηση όμως ειδικά των Σαμαρά-Βενιζέλου εκμεταλλεύτηκε αυτήν την ομηρία στο έπακρον!

Δεν υπάρχει κανένας εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ψάξει πόσα τέκνα δικαστικών λειτουργών είχαν προσληφθεί σε τράπεζες (με παχυλούς μισθούς) με εντολή τραπεζιτών που διώκονται σήμερα γιά κακουργηματικές πράξεις…..ενώ η σχετικές δικογραφίες έμεναν σκονισμένες σε κάποια συρτάρια…..για 4 και πλέον χρόνια;

Όταν αγόραζαν και πουλούσαν ακίνητα μέσω εταιρειών τους αποκομίζοντας προσωπικά τεράστια ποσά; Όταν εξαγόραζαν μέσω διαφημίσεων τα ΜΜΕ, τα παπαγαλάκια για την σιωπή…!

Ο λαλίστατος και πολύς κύριος Στουρνάρας δεν το γνώριζε;

Η απληστία, ο πλούτος, η αίσθηση της απόλυτης δύναμης και το αίσθημα συνδυασμό με την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και την ανάληψη της εξουσίας από την σημερινή κυβέρνηση τον στέλνουν (πιστεύω) στην φυλακή… εάν η σύνθεση του δικαστηρίου η οποία θα τον δικάσει δεν έχει τέκνα εργαζόμενα στην τράπεζα τους!

Κύριοι τραπεζίτες, τα αισθήματα και τα πάθη τις περισσότερες φορές έχουν άσχημη κατάληξη.

Αποτελεί καθολική απαίτηση η αυστηρή τιμωρία όλων των διαπλεκόμενων υποκειμένων από την σημερινή κυβέρνηση.

Κάθαρση και τιμωρία άμεσα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here