Κάλυψαν τους «Επώνυμους» Δράστες.

0
289

Ένας ειδικός επιστήμονας ο οποίος γνωρίζει άριστα τις χημικές ουσίες που βρίσκονται στα διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα εξηγεί με απλά λόγια στη «Ζούγκλα» ποιες είναι οι ουσίες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και που θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί για να ναρκώσουν ή να καταστείλουν το νευρικό σύστημα της Γεωργίας Μπίκα εκείνο το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Ο συγκεκριμένος επιστήμονας εξηγεί επίσης για τα ανελέητα όσο και αναπάντητα ερωτήματα που προκαλεί το ότι οι ιατροδικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης δεν έλαβαν δείγμα αίματος από τη Γεωργία Μπίκα αμέσως μετά την κατάθεσή της στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Οι πάντες γνωρίζουν πως σε αυτές οι περιπτώσεις όλα παίζονται στα δύο πρώτα εικοσιτετράωρα.

Ο ειδικός επιστήμονας επισημαίνει ότι συγκεκριμένες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για το αποκαλούμενο «Χάπι Βιασμού» δεν ανιχνεύονται στα ούρα.

Γιατί λοιπόν ο ιατροδικαστής έκανε τρεις ημέρες να δει τη Γεωργία;

Γιατί δεν έσπευσε να πάρει δείγμα αίματος τις πρώτες ώρες μετά το συμβάν;

Γιατί περιορίστηκε στη λήψη δείγματος ούρων 72 ώρες μετά τα γεγονότα;

Το παρασκήνιο της συνδιαλλαγής

Κάλυψαν τους δράστες. (ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΡΕ!!!) – ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η μητέρα του Βασίλη και του Ευαγόρα Λεβέντη μόλις πληροφορήθηκε τα «κατορθώματα» των παιδιών της πήρε το πρώτο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη. Εκεί, αφού προσέλαβε έναν πολύ γνωστό δικηγόρο της πόλης, άρχισε τις επαφές της.

Είδε πολύ κόσμο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η κυρία Λεβέντη. Συναντήθηκε με άτομα που είχαν σε διάφορα επίπεδα και σε διαφορετικούς βαθμούς σχέση με την υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Κινήθηκαν κάποια νήματα, όχι πάντα αδιόρατα. Τα αποτελέσματα όμως είναι ορατά. Η ιατροδικαστική αρχή έκανε τρεις ημέρες να δει το θύμα του βιασμού. Δεν έγινε ποτέ λήψη αίματος.

Αν και το γνωρίζουν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία έλαβαν την τρίτη ημέρα μόνον δείγμα ούρων στα οποία δεν ανιχνεύεται η ουσία φθοριονιτραζεπάμη. Πρόκειται για την επίμαχη χημική όμως η οποία εμπεριέχεται στο περίφημο «Χάπι Βιασμού».

-Επιπρόσθετα, κάποιος έδωσε εντολή να σταλεί το δείγμα ούρων στην Ελβετία. Ποιος και γιατί έδωσε την εντολή αυτή;

-Προς τι η επιπρόσθετη καθυστέρηση;

-Αυτό το δείγμα τελικά που ελήφθη τρεις ημέρες μετά τον βιασμό και ταξίδεψε στην Ελβετία για να εξεταστεί τι αξιόπιστο αποτέλεσμα θα μπορούσε να δώσει;

Το «Χάπι Βιασμού» και οι χημικές ουσίες που εμπεριέχει

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here