Κάποτε οι «γενίτσαροι» ήταν επικίνδυνοι. Σήμερα είναι αστέρες επιθεώρησης!!

0
220

10 χρόνια πριν, όταν οι «ευρωβουλευτές-γενίτσαροι» σε συνεργασία με «δημοσιογράφους-γενίτσαρους» συκοφάντησαν την Ελλάδα στην Ευρώπη με σκοπό να ακυρώσει τον νόμο περί βασικού μετόχου που προσπαθούσε να περάσει η κυβέρνηση Καραμανλή, ήταν πραγματικά επικίνδυνοι.

Σήμερα, το μόνο επικίνδυνο είναι ότι ακόμα αμείβονται με δημόσιο χρήμα, ακόμα και αν είναι ευρωπαϊκό της τάξεως των 18.750,00 ευρώ τον μήνα!! Τίποτε άλλο.

Όσο και να συκοφαντήσουν τη χώρα τους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα που τους προωθούν, μόνο κλαυσίγελο προκαλούν!!

«Η κυβέρνηση παρουσιάζει μία μαγική εικόνα της ελληνικής οικονομίας και οι πιστωτές παριστάνουν ότι την πιστεύουν», δηλώνει στην συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, και προσθέτει ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία, καθώς «δεν πρόκειται να μοιραστούμε τις επιπτώσεις της ανικανότητας τους και της διαπραγματευτικής αδυναμίας τους».

Η Μαρία Σπυράκη επιμένει στο αίτημα των εκλογών, λέγοντας ότι η σημερινή Βουλή δεν αντικατοπτρίζει την επιρροή των πολιτικών δυνάμεων στην κοινωνία.

Αναφέρεται στις γαλλικές εκλογές εκφράζοντας την ελπίδα να μην εκλεγεί η Λεπέν και ο Πρόεδρος που θα εκλεγεί να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να ξαναγίνει η Γαλλία ατμομηχανή της Ευρώπης.

Θεωρεί ότι το Grexit μπορεί να επανέλθει αν η χώρα δεν προχωρήσεις στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

Τέλος, αναφέρεται στα θέματα ενέργειας υποστηρίζοντας ότι είναι απαραίτητη η απελευθέρωση της αγοράς και η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here