Κέιτι Νοέλ Χολμς.

0
389

Την ιστορία την έχουμε δει άπειρες φορές, αλλά όσες και να τη δούμε δεν φτάνει. Πάντα μας τραβάει ότι έχει σχέση με την οικογένεια των Κέννεντυ. Αναφέρομαι στην μίνι 4άωρη τηλεοπτική σειρά «The Kennedys-After Camelot» τη συνέχεια της σειράς «Οι Κέννεντυ», που θ αρχίσει να γυρίζεται το 2015 και θα προβληθεί το 2016.

Εκεί η Κέιτι Χόλμς πρώην κυρία Τομ Κρουζ, θα υποδυθεί όχι μόνον την Τζάκι Κέννεντυ, αλλά θα σκηνοθετήσει και θα είναι συμπαραγωγός ενός από τα τρία επεισόδια.

Έτσι μετά το σύντομο ειδύλλιο που είχε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ επανήλθε στο προσκήνιο.

Ποια είναι

Η Κέιτι Νοέλ Χολμς γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου – υδροχόος – του 1978, στο Τολέδο του Οχάιο και είναι η μικρότερη από τα πέντε παιδιά της οικοκυράς και φιλανθρώπου Καθλήν και του δικηγόρου Μάρτιν Τζόζεφ Χολμς.

Ήταν καλή μαθήτρια και αν και λάμβανε μέρος σε σχολικές θεατρικές παραστάσεις μετά μανίας, ο πατέρας της την προόριζε για γιατρό, αφού έγινε δεκτή και στο Πανεπιστήμιο Columbia.

Στα 14ά της γράφτηκε σε σχολή μανεκέν και πήρε μέρος στο Διεθνή διαγωνισμό μοντέλων που έγινε στη Νέα Υόρκη το 1996. Σταδιακά η Κέιτι απέκτησε μάνατζερ, κι έκανε πολλά δοκιμαστικά.

Το να πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση στο «Dawson’s Creek» από το 1998 έως το 2003 και σε όλα τα 128 επεισόδια μάλιστα, της έφερε και ρόλους στον κινηματογράφο, μικρούς μεν, καλοδεχούμενους όμως από τους κριτικούς δε.

Το ωραίο είναι πως το ρόλο στο «Dawson’s Creek» πήρε μέσω βιντεοκασέτας που της επέτρεψε να στείλει ο σκηνοθέτης στο Λος Άντζελες που γίνονταν οι ακροάσεις.

Η Κέιτι έπαιζε τότε σε ένα έργο στο σχολείο της και με τίποτα δεν θα …κρέμαγε τους συμμαθητές της, για την οντισιόν. Έτσι απάντησε στους παραγωγούς ότι δεν μπορούσε να πάει γιατί είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Και άμα θέλει να σε βοηθήσει η τύχη……σε βοηθάει.

Εκείνοι της απάντησαν ότι μπορούσε να βιντεοσκοπήσει το ρόλο και να τους τον ταχυδρομήσει, το οποίο και έκανε και κέρδισε και το ρόλο! Κατά το διάστημα που διήρκεσε το σήριαλ εν τω μεταξύ, η Κέιτι εργαζόταν σκληρά, γιατί έπαιζε και σε ταινίες μαζί με καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ, η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Κόλιν Φάρελ, ο Μάικλ Ντάγκλας, ο Άστον Κούτσερ, ο Ντένις Κουέηντ. Μαζί με τα βραβεία που έχει κερδίσει όμως η 35άχρονη σταρ δεν απέφυγε και τα…..Χρυσά Βατόμουρα .

Η φινετσάτη ηθοποιός έβγαλε και καλά λεφτά από τις διαφημίσεις που έκανε με διάφορους οίκους μόδας και καλλυντικών , αλλά και από την εταιρία Holmes & Yang με δικά της ρούχα που δημιούργησε τo 2012 μαζί με την από χρόνια στιλίστρια Τζην Γιανγκ.

Προσωπικά

Το 2003 η Κέιτι αρραβωνιάστηκε με τον συνάδελφό της Κρις Κλάιν , αλλά χώρισαν το 2005. Αργότερα η Κέιτι γνώρισε τον Τομ Κρουζ. Και η σχέση τους ήταν η αιτία να γίνει η Κέιτι παγκοσμίως γνωστή.

Ο Τομ είχε μεγαλώσει ως καθολικός, όπως και η Κέιτι, αλλά λίγο μετά το δεσμό τους άρχισε να μελετά τη Σαϊεντολογία και να προσκολλάται στην Εκκλησία της.

Το 2005 αρραβωνιάστηκαν, τρελά ερωτευμένοι κι οι δυο. Μια ημέρα πριν παντρευτούν στο Μπρατσιάνο της Ιταλίας σε ένα κάστρο του 15ου αιώνα με τελετή της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λος Άντζελες.

Τον Απρίλιο του 2006 η Κέιτι έφερε στον κόσμο τη μοναχοκόρη της Σούρι . Το όνομά της έχει Εβραϊκές και Περσικές ρίζες. Οι φωτογραφίες της μικρούλας δεσποινίδας Κρουζ από την διάσημη Άννα Λίμποβιτζ στο Vanity Fair εκτόξευσαν τις πωλήσεις του τεύχους σε πάνω από 700.000 κομμάτια. Τη Σούρι την έντυναν σαν μικρομέγαλο, με ρουχαλάκια που θα μπορούσε να φορέσει και μια 16άχρονη και γινόταν μονίμως θέμα συζήτησης.

Ο διάσημος Τομ ωστόσο είχε τόσο προσκολληθεί στη Σαϊεντολογία, η οποία επενέβαινε και στην ανατροφή της κόρη τους , που η Κέιτι δεν άντεχε άλλο. Φοβόταν μήπως ο άνδρας της απαγάγει το παιδί και το προσηλύτιζε στην Σαϊεντολογία.

Μαύρες μέρες πέρναγε η Κέιτι. Έτσι τον Ιούνιο του 2012 ανακοινώθηκε ότι είχε κάνει αίτηση διαζυγίου. Αυτό θα ήταν το πρώτο διαζύγιο για την σταρ και το τρίτο για τον Κρουζ. Η κηδεμονία δόθηκε στη μητέρα.

Όταν τον ρώτησαν δημοσιογράφοι αν η αιτία του διαζυγίου ήταν η θρησκεία του ο Τομ απάντησε : «Ναι, αλλά η κόρη μου δεν έχει να φοβάται τίποτα από τη θρησκεία μου».

Αν και όσοι οπαδοί της Σαϊεντολογίας, παύουν να είναι μέλη της δεν επιτρέπεται να έχουν σχέση ούτε με τα συγγενικά τους πρόσωπα αν αυτά είναι Σαϊεντολόγοι, για τον Κρουζ έγινε εξαίρεση για να μπορεί να συναντά την κόρη του. Ποιος ξέρει τι ύψους είναι οι δωρεές που κάνει!!!

Οι λεπτομέρειες και οι όροι του διαζυγίου παραμένουν κρυφά, γιατί ο νόμος της Νέας Υόρκης δεν επιτρέπει να γίνονται γνωστές οι υποθέσεις διαζυγίων. Μέχρι τότε η πιτσιρίκα έκανε σχολικά μαθήματα στο σπίτι.

Μετά το χωρισμό η Σούρι πήγε κανονικά στο σχολείο στη Νέα Υόρκη και η μητέρα της επέστρεψε στον καθολικισμό. Μέσα στο 2015 η ψηλόλιγνη 1.75 , Κέιτι θα γυρίσει δυο ταινίες , ενώ θα σκηνοθετήσει και το πρώτο της έργο που αφορά μία μητέρα και μία κόρη φτωχές, στο οποίο θα παίζει κιόλας.

«Ανυπομονώ, λέει, τόσο αληθινούς διάλογους μεταξύ παιδιού και μάνας πρώτη φορά θα παρακολουθήσουν οι θεατές». Τα τελευταία πηγαδάκια του Χόλυγουντ λένε πως ο Τομ Κρουζ βγαίνει με την Σάντρα Μπούλοκ, αν και πολλοί το διαψεύδουν Ο καιρός θα δείξει…..

Λέει:

«Είμαι πολύ ακατάστατη. Ξέρω που βάζω τα πράγματα, αλλά μπορείτε να βρείτε ένα σενάριο πάνω στο πλυντήριο, κάτω από το κρεβάτι μου, στο μπάνιο ή στην κουζίνα. Πολύ κακό αυτό, το κατανοώ. Πρέπει να οργανωθώ»

«Είμαι πολύ κακομαθημένη. Κάθε μέρα πρέπει να έχω το βανίλια λάτε Starbucks μου, και μόνο αυτό».

«Είναι ονειρεμένο να είσαι μητέρα. Είναι η ωραιότερη περίοδος της ζωής μου, αυτή που περνώ με την κόρη μου. Της αρέσει να χορεύει και να τραγουδά, να με βοηθάει στις δουλειές. Είναι αξιαγάπητη».

«Μου αρέσει και μου κάνει καλό πολύ το τρέξιμο. Καθαρίζει το μυαλό μου και ξεαγχώνομαι».

«Η οικογένειά μου ενδιαφέρεται πάντα για ότι κάνω. Έχω τρεις μεγαλύτερες αδελφές κι έναν αδελφό που εργάζονται σκληρά. Όλοι νοιάζονται πολύ για μένα και με υποστηρίζουν. Τα παιδιά και η οικογένεια είναι τα πιο σπουδαία στη ζωή». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here