Κέντρο Κοινότητας στις Εργατικές Πολυκατοικίες του Δήμου Κηφισιάς.

0
215

Μια νέα δομή στο Δήμο Κηφισιάς λειτουργεί επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, αριθ. 3 περιοχή Εργατικών Πολυκατοικιών, Κάτω Κηφισιά.

Συστεγάζεται με την Κοινωνική Υπηρεσία της Δ/νσης Κοιν. Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είναι προσβάσιμος από Α.Μ.Ε.Α.

Ωφελούμενοι του Κέντρου είναι όλοι οι κάτοικοι του δήμου της Κηφισιάς, και κατά προτεραιότητα άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, παιδιά που διαβιούν καταστάσεις αποκλεισμού, οι ωφελούμενοι του Προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και γενικότερα ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όπως περιγράφονται στο «Εθνικό Στρατηγικό πλαίσιο για την Κοινωνική Ένταξη»

Το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ στελεχώνεται από τρεις κοινωνικούς επιστήμονες. Δύο κοινωνικούς λειτουργούς και έναν ψυχολόγο όπου είναι στη διάθεση των ωφελούμενων.

Οι δημότες, για εξυπηρέτησή τους, μπορούν να προσέλθουν καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 7:30-15:30 ή να επικοινωνούν στο εξής τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας:
210-8014249.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here