Καζάνι που Βράζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκρίνιες για τις κλειστές πόρτες Υπουργών και τους διορισμούς…αλεξιπτωτιστών.

0
882

«Φουντώνουν» τα παράπονα των βουλευτών της ΝΔ για κυβερνητικά στελέχη και εξωκοινοβουλευτικούς για τους οποίους αναφέρουν κυρίως ότι κρατούν κλειστή την πόρτα του γραφείου τους. Στα αυτιά του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν φτάσει και παράπονα για τους διορισμούς…αλεξιπτωτιστών, τη στιγμή που πληθώρα γαλάζιων στελεχών, από το περίφημο Μητρώο Στελεχών που είχε καταρτίσει προεκλογικά η ΝΔ, παραμένουν στα αζήτητα.

Πρόσφατο παράδειγμα η περίπτωση κορυφαίου υπουργού που αντί να προσλάβει συμβούλους από το μητρώο στελεχών της ΝΔ, αυτός προτίμησε την κόρη πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Από τα πυρά των βουλευτών δεν διέφυγαν ο Γιάννης Βρούτσης, για το φιάσκο με το ασφαλιστικό-λαιμητόμος των αγροτών αλλά και η Λίνα Μενδώνη, την οποία κατηγορούν για «δεσποτισμό».

Χαρακτηριστό παράδειγμα το σχόλιο του βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπουλου μέσω Twitter:

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη GeorgiaM

Αφού κάνατε υπουργό την Μενδώνη καλά να πάθετε! Βασικά προσόντα της: Φίλη της Αννας Π και θεούσα! Υπέροχη για υπουργός πολιτισμού…..

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος έγραψε στο Facebook:

«Συμβουλή προς την εξαιρετική εξωκοινοβουλευτική υπουργό, κυρία Μενδώνη. Εκτός από τη Λάρισα που δεν ενημέρωσε τον Μάξιμο Χαρακόπουλο κι άλλους βουλευτές για την επίσκεψή της, καλό θα ήταν να ενημέρωνε και εμάς της Β’ Πειραιά στην απροειδοποίητη επίσκεψή της στο νησί της Σαλαμίνας.

Εκτός του ότι θα μάθει πολλά για τον αγώνα που δώσαμε να βγει η ΝΔ πρώτη κι αυτοδύναμη (άρα και να γίνει η ίδια υπουργός), θα της δείχναμε και τις ομορφιές του νησιού. Κυρία υπουργέ, είμαστε δίπλα σας. Αν φυσικά το θέλετε».

Πηγή infiltr8or

Υ.Γ. Υπασφαλισμένος: Κόντρες Βρούτση-Μηταράκη λόγω ιδιωτικής ασφάλισης.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here