Καλοκαιρινός Παιδότοπος 2024.

0
274

-ΕΝΩΣΗ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, Κηφισιά, 28/05/2024 Αρ. ΠΡΩΤ.183.

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων και όλους τους γονείς του Δήμου Κηφισιάς την Τετάρτη 29 Μαΐου και ώρα 19:30 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο-αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος»-προκειμένου να αντιδράσουμε στον σχεδιασμό της Δημοτικής αρχής για τον φετινό Καλοκαιρινό Παιδότοπο.

Συγκεκριμένα δεν δεχόμαστε:

  • Την αύξηση του αντιτίμου σε 100€ το παιδί
  • Τον αποκλεισμό προνηπίων
  • Την ένταξη των νηπίων μαζί με παιδιά Δημοτικού
  • Την λειτουργία του καλοκαιρινού παιδότοπου μόνο τον μήνα Ιούλιο
  • Τον αποκλεισμό παιδιών από τον καλοκαιρινό παιδότοπο

Η δημιουργική απασχόληση, το παιχνίδι, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι δικαίωμα όλων των παιδιών!!!

Ζητούμε:

  Να λειτουργήσουν προγράμματα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων στα σχολεία, με ενιαίο, επιστημονικά καταρτισμένο πρόγραμμα ανάλογα με τις ηλικιακές ανάγκες των παιδιών, με δωρεάν πρόσβαση για όλους τους μαθητές και με αποκλειστική ευθύνη των δήμων και του κράτους.

  Τα παιδιά να συμμετέχουν στο πρόγραμμα σε ομάδες που θα υπάρχουν παιδιά της ίδιας ηλικίας, δηλαδή τα παιδιά των νηπιαγωγείων να μην είναι στον ίδιο χώρο με τις ομάδες του δημοτικού.

  Ιδιαίτερα για τα παιδιά της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να λειτουργήσουν απογευματινά προγράμματα με πολλαπλές πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, με δωρεάν πρόσβαση για όλους τους μαθητές και με αποκλειστική ευθύνη των δήμων και του κράτους.

  Να μη μείνει κανένα παιδί εκτός καλοκαιρινού προγράμματος και να υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τουλάχιστον 6 εβδομάδες.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Κηφισιάς
Τηλ. Επικοινωνίας 6974.639.016 και 6981.987.307

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here