Καραμπινάτο Σκάνδαλο: Η υπερχρεωμένη Ελλάδα κάνει «δώρο» άλλα 2 δις στη Γερμανία για τον αχρείαστο και πανάκριβο εκσυγχρονισμό των «Leo-2Hel»!…του Δήμου Βερύκιου.

0
198

Αχρείαστο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού αρμάτων εν αγνοία των επιτελών του ΓΕΣ υπέρ της Krauss-Maffei.

Η υπερχρεωμένη Ελλάδα κάνει «δώρο» άλλα 2 δισ. στη Γερμανία για τα «Λέοπαρντ»

Νέο Εξοπλιστικό Σκάνδαλο, αυτή τη φορά με Γερμανικά άρματα, κυοφορείται στους κόλπους της κυβέρνησης. Σταθερά και αταλάντευτα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίζει την παγκόσμια αμυντική βιομηχανία και εξοστρακίζει την εγχώρια βιομηχανία.

Δίνει δισεκατομμύρια σε Γαλλικούς Αμερικανικούς και τώρα Γερμανικούς αμυντικούς κολοσσούς και αρνείται προκλητικά να εντάξει την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία σε προγράμματα συμπαραγωγής.

Δεν πρόλαβε η Ελλάδα να ξεχρεώσει τα 2 δις  για την αγορά 170 Αρμάτων Μάχης Leo-2Hel το 2003 από τη Γερμανική Εταιρεία Krauss Maffei-Wegma (KMW) και τώρα ετοιμάζονται να δώσουν ως «δώρο» στον Σόλτς αλλά 2 δις για τον εκσυγχρονισμό τους!

Πρόκειται για Καραμπινάτο Σκάνδαλο διότι το ίδιο το ΓΕΣ χαρακτηρίζει παράλογο να εκτελεστεί ένα τόσο ακριβό πρόγραμμα καθώς οι επιχειρησιακές απαιτήσεις είναι περιορισμένες και αφορούν απλή αναβάθμιση σκοπευτικών και ορισμένων ηλεκτρονικών συστημάτων με πολύ μικρότερο κόστος.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here