Κατάργηση της συνδρομής για το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς!

0
180

Το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» αποφάσισε να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και να κάνει την πρόσβαση στα προγράμματά του πιο ελκυστικά για τους Κηφισιώτες.

Συγκεκριμένα, μετά από εισήγηση του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», Σταύρου Ζαπάντη και γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας, αποφασίστηκε η Κατάργηση της Συνδρομής για το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου.

Έτσι το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο θα ξαναγίνει Ελεύθερο και οι Δημότες που δυσκολεύονταν να πληρώσουν τη συνδρομή, τώρα θα μπορούν να παρακολουθούν ελεύθερα το αναβαθμισμένο από φέτος πρόγραμμα του.

Το σκεπτικό της εισήγησης είναι ότι ο Δήμος από την στιγμή που δεν επιβαρύνεται με έξοδα για τους εισηγητές – οι εισηγητές παραδίδουν τα μαθήματα αφιλοκερδώς – τότε πρέπει να μπορεί να δίνει αυτά τα μαθήματα δωρεάν για τους Δημότες.

Τα έξοδα φιλοξενίας των μαθητών κλπ μπορούν να πληρωθούν από το σύγχρονο σύστημα χορηγιών καθώς και από το καινούριο πρόγραμμα διαφημίσεων στα γήπεδα και στα στάδια του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» (Ζηρίνειο, Καλαϊτζής, ΔΑΚ Πολιτείας κλπ).

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here