Καταγγελία του Βασίλη Κόκκαλη: Στέλνουν ΕΝΦΙΑ σε πλημμυροπαθείς της Λάρισας!

0
115

«Πυρά» κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που έταζε ενίσχυση στους πλημμυροπαθείς της Λάρισας και τώρα τους στέλνει «Ραβασάκια» ΕΝΦΙΑ εξαπολύει ο Βασίλης Κόκκαλης.

«Νέα εκκαθαριστικά σημειώματα ΕΝΦΙΑ αναρτώνται για τους πλημμυροπαθείς πολίτες της Π.Ε. Λάρισας, παρά την τροπολογία για απαλλαγή των ακινήτων σε περιοχές που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας λόγω της πλημμύρας»…καταγγέλλει ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία.

Ο κ. Κόκκαλης προσθέτει πως:

«Με έκπληξη, πλημμυροπαθείς ιδιοκτήτες ακινήτων, διαπίστωσαν ότι αναρτήθηκαν εκκαθαριστικά σημειώματα ΕΝΦΙΑ για το 2024, με ημερομηνία πληρωμής της πρώτης δόσης έως και τα τέλη Απριλίου, για κτίρια που έχουν καταστραφεί ή είναι ακατάλληλα για χρήση.

Έχει προκληθεί μέγιστη αναστάτωση και ανησυχία στους πλημμυροπαθείς ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς στην ήδη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βιώνουν και την πληθώρα εκκρεμοτήτων καταβολής των δικαιούμενων ενισχύσεων τους, καλούνται να καταβάλουν και τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων για ακίνητα που δικαιούνται νόμιμη απαλλαγή καταβολής του ΕΝΦΙΑ.

Δεδομένου ότι η κατάσταση δημιουργεί έντονα ερωτήματα και προβληματισμούς και απαιτούνται ξεκάθαρες απαντήσεις και λύσεις, θα φέρω άμεσα στη Βουλή το θέμα με την κατάθεση σχετικής ερώτησης.

Όσο για την Κυβέρνηση των «Αρίστων» έχω μόνο μία λέξη: Ντροπή!»…καταλήγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here