Καταγγελία-Φωτιά από την Πολιτική Γραμματεία του ΠΡΑΤΤΩ: «Επιχείρηση διχασμού της χώρας με μοναδικό στόχο την ανατροπή της Κυβέρνησης».

0
214

Ντόπια και ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα επιζητούν τον διχασμό και την μισαλλοδοξία, με μόνο στόχο την ανατροπή της Κυβέρνησης!

Ντόπια και ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα επιζητούν τον διχασμό και την μισαλλοδοξία, με μόνο στόχο την ανατροπή της Κυβέρνησης, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Γραμματεία του ΠΡΑΤΤΩ.

Σε σχετική ανακοίνωση μετά από συνεδρίαση της, επισημαίνει ότι η συμμετοχή του Λαού στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία είναι δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης και η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν δεν συμμερίζεται τον κίβδηλο πατριωτισμό πατριδοκάπηλων υπερπατριωτών.

Προσθέτει ότι ο κάθε πολίτης με πατριωτική συνείδηση και σεβασμό στη Δημοκρατία και τους Θεσμούς της, μπορεί να αποτρέψει κάθε ακραία φωνή και πράξη καπηλείας του φρονήματός του, επισημαίνει ωστόσο ότι

«Δυστυχώς σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά στην Πατρίδα, ντόπια και ξένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα επιζητούν τον διχασμό και την μισαλλοδοξία, με μόνο στόχο την ανατροπή της Κυβέρνησης».

Καταλήγει δε αναφέροντας ότι το ΠΡΑΤΤΩ «εκφράζει την πλήρη εμπιστοσύνη στις κινήσεις του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά».

Ο ΥΠΕΞ είναι μέλος της κίνησης «ιδεών και δράσης» όπως λέγεται το «ΠΡΑΤΤΩ» η οποία συνεργάζεται από το 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Επιχείρηση διχασμού της χώρας με μοναδικό στόχο την ανατροπή της Κυβέρνησης…..με την δική της εκδοχή, που εύκολα θα μπορούσε να «σταθεί» σε κάποια εκπομπή του Λιακόπουλου, έδωσε η Σοφία Βούλτεψη για το Σκοπιανό, βλέποντας μυστικές συμφωνίες επιστημονικής φαντασίας και σκοτεινά σχέδια από την κυβέρνηση!!

Δείτε την «ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ Βούλτεψη για Τσίπρα: Έχει κάνει μυστική συναλλαγή για το χρέος με αντάλλαγμα την…..Μακεδονία!» πατώντας ΕΔΩ…… και τα συμπεράσματα δικά σας…..για το πολιτικό επιπεδο της Σοφίας Βούλτεψη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here